Вт, 2024-03-19, 13:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Українцям в Інтернеті за гроші пропонують взяти собі тимчасову дружину, друга на годину і навіть свиню-стриптизерку. А для тих, кому нема з ким випити "гіркої", є послуги платного товариша по чарці.
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-09-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



18 вересня в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, увечері місцям дощ, вночі й вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, вдень +21...+23 градуси.



В Киеве на "Гогольфесте" прошла открытая премьера картины Кшиштофа Занусси "Сердце на ладони", которую он презентовал лично.




Комітет міністрів Ради Європи 24-26 вересня розгляне виконання вироків і рішень Європейського суду з прав людини, зокрема Україною .




Американська агенція Boston Consulting Group створила рейтинг найкращих для інвестицій компаній, в якому не знайшлося місця Україні.




Неадекватна бюджетно-фіскальна та монетарна політика влади привели економічну систему України у передкраховий стан.



Хочемо, щоб у рамках цього фестивалю було презентовано найкращі не тільки режисерські роботи молодих, а й акторські. Щоб молодь заявляла у нашій фестивальній афіші і цікаві інноваційні театральні проекти", - сказав Білоус.


Чемпіон України донецький "Шахтар" сьогодні ввечері проведе свій стартовий поєдинок у груповому раунді Ліги чемпіонів сезону 2013/2014. Суперник "Гірників" - четверта команда попереднього чемпіонату Іспанії "Реал Сосьєдад".




Влада Італії завершила операцію з підйому і приведення у вертикальне положення затонулого в січні 2012 року круїзного лайнера Costa Concordia.



В Украину начало поступать больше денег. Согласно обнародованной Нацбанком статистике, по итогам первого полугодия 2013-го, в страну пришло денежных переводов населения на сумму $2,2 млрд .



Норвегия – страна, которая привлекает внимание довольно большого количества путешественников. Здесь есть масса красивейших достопримечательностей и предлагаются развлечения на любой вкус.