Вт, 2024-03-19, 13:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Верховна Рада внесла зміни до закону про митний тариф відповідно до європейських норм. 384 голосами депутати підтримали у другому читанні законопроект №2105.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Популярный певец, уроженец Львова, который уже длительное время живет в Москве, признался журналистом, что периодически зарабатывает на ПАММ и Форексе

 

 





Білий дім віддав розпорядження міністерствам і відомствам федерального уряду США готуватися до можливої раптової зупинки роботи у разі припинення фінансування.




20 вересня в Києві хмарно, часом дощ, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +13...+15 градусів.




Україна не зможе стати членом Митного союзу Росії, Бєларусі та Казахстану, якщо організує зону вільної торгівлі з Євросоюзом.




Інвалюта при проведенні переказів усередині України тепер буде зараховуватися на рахунки одержувачів у гривневому еквіваленті.


"Динамо", "Дніпро" і "Чорноморець" сьогодні розпочинають свій турнірний шлях Лізі Європи сезону 2013/ 2014. Суперниками українських клубів виступлять, відповідно, бельгійський "Генк", румунський "Пандурій" і хорватське "Динамо".


Первый замминистра образования и науки Дагестана, ранее занимавший пост ректора Дагестанского института повышения квалификации педагогических кадров задержан по подозрению в мошенничестве на сумму более 2 млн рублей.




Уряд Німеччини не має доказів того, що хімікати "подвійного призначення", які постачалися з ФРН до Сирії, використовувалися цією країною для виробництва отруйної речовини зарин.




Перед матчем з "Генком" наставник київського "Динамо" ошелешив журналістів амбіційною заявою.




Старшокласникам радять поквапитися з вибором вишу і професії - наступного року правила вступу можуть істотно змінити. Над цим уже впритул працюють у Міносвіти.




Європейський Союз не буде підтримувати варіант лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко за кордоном з можливим арештом після повернення її в Україну.