Чт, 2024-03-28, 23:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:51
Чоловік задушив вовка, що напав на нього, у Казахстані, голими руками
Інші останні Новини світу
Чоловік голіруч задушив вовка, що напав на нього в Мангістауській області на заході Казахстану. Як повідомляє РИА "Новости" , про це пише регіональне видання "Актау-Лада" з посиланням на обласний департамент внутрішніх справ.

За інформацією поліції, інцидент стався в степу поблизу селища Жетибай Каракіянского району.

"Напад звіра був несподіваним. Я вийшов з машини, щоб оглянути її, і тут на мене ззаду напав якийсь звір. Спочатку я подумав, що це собака, але потім, вже в сутичці зрозумів, що б'юся з вовком", - цитує видання місцевого жителя Даулет Туйешіева.

Агресивний звір міцно вчепився в спину чоловіка і покусав його руки, ноги й спину.

"Розуміючи, що життя на волосині, чоловік схопив звіра за шию і душив до тих пір, поки той не сконав. Тільки тоді поранений, а ним виявився колишній поліцейський, відправився в лікарню - у нього були серйозні тілесні ушкодження. Тушу вбитого звіра спалили місцеві жителі, вони стверджують, що цей звір дійсно вовк", - пише "Актау-Лада".

Місцева поліція попереджає, що останнім часом у пошуках їжі хижаки підходять все ближче до аулах і можуть становити реальну загрозу для людей.

Нагадаємо, в березня 2013 року угорського пенсіонера, який здійснював поїздку на скутері по фермі свого друга, до смерті покусали осли.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 925 | Додав: adminA | Теги: Казахстані, голими руками, чоловік задушив вовка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]