Сб, 2024-04-20, 16:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:09
Дві виїзні перемоги і домашня поразка. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Дві виїзні перемоги і домашня поразка - такий результат українських клубів у стартовому турі Ліги Європи. "Дніпро" обіграв з мінімальним рахунком "Пандурій", "Чорноморець" зумів не тільки відігратися, а й вирвати перемогу в Загребі у місцевого "Динамо", а от "Динамо" київське вдома поступилося скромному бельгійському "Генку".

Хуанде Рамос, головний тренер "Дніпра": "Коли такий мінімальний розрив у рахунку, то зрозуміло, що хлопці нервують, і будь-яка їхня помилка могла перекреслити всі попередні зусилля. Разом з тим, у нас було багато моментів, щоб завершити матч з більш комфортним рахунком. Думаю, що рахунок не зовсім відображає те, що відбувалося на футбольному полі. Тому й відчуття, що "Дніпро" зіграв не на повну силу. Вдалося б забити ще пару м'ячів, то від матчу залишилося б інше враження".

Роман Григорчук, наставник "Чорноморця": "Ми почали грати зовсім не так, як потрібно було. Я був просто здивований. Хотілося б вірити, що це було якесь непорозуміння. У другому таймі виглядали непогано, не без помилок, але в цілому провели тайм сильніше за суперника, а забиті голи, класні забиті голи, були підсумком нашої переваги...

Про вихід з групи навіть не треба думати. Ще п'ять ігор, і кожна гра буде не менш складна, ніж сьогодні. Все може скластися по-різному, тому про це навіть не можна вести мову. Ми проведемо аналіз цієї гри, щоб не допускати таких помилок, бо через два дні знову ігри. Ми цю гру відкладаємо і взагалі єврокубки відкладаємо, адже зараз дуже серйозний етап у чемпіонаті, коли потрібно домагатися перемог і здобувати очки".

Олег Блохін, головний тренер "Динамо": "Мені команді нема в чому дорікнути, всі викладалися на повну. Інша річ, що навколо клубу присутня нервозність. Коли команда не виграє, дуже складно. Але створюючи стільки моментів, треба обов'язково забивати хоча б один м'яч. А ми пропустили з контратаки, для яких у "Генка" було чимало можливостей...

Якщо взяти дані, то всі футболісти дуже близькі до оптимального стану. Інша справа, що треба це все показувати на футбольному полі. Через "не можу". І якщо не виходить, треба думати, чому. Так, я не можу звинуватити команду, що вона не старалася. Але виграти, не забиваючи з двох метрів, неможливо.

Чи бачу я світло в кінці тунелю? Ви ж все знаєте і без цього! Ви вже й так написали в газетах, що все. Я бачу вихід, але що зараз говорити? Виправдовуватися? Я вірю, що ця команда буде грати. Бачу, що є певні труднощі. Я в своєму житті теж дуже багато програвав. І з Лобановським, і з іншими тренерами. А що стосується нинішнього програшу середнякові, то якщо ти не забиваєш гол з двох метрів, можна програвати і середняку, який теж пару раз може пробити по воротах.

Повірте, мені досить неприємно поступатися біля керма "Динамо". Це моя рідна команда, і мені дуже прикро. Так, можна зараз багато чого говорити, тим не менше, вихід є. Зараз є чималий психологічний тиск як на гравців, так і на тренерський штаб. Особливо розумію, як зараз солодко президенту, який купив таких гравців, а команда не грає... Повірте, зараз дуже важко".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1008 | Додав: adminA | Теги: Дві виїзні перемоги і домашня пораз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]