Пт, 2024-04-26, 11:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:45
Євроінтеграцію обговорили з Кличком і Яценюком Кокс і Квасневський
Інші останні Політичні новини
Представники Європарламенту Патрік Кокс і Олександр Кваснєвський зустрілися з з головою партії "Батьківщина" Арсенієм Яценюком і головою фракції УДАР Віталієм Кличком для обговорення забов'язень, які стоять перед Україною і необхідні для підписання Угоди про асоціацію ї Європою.

Про це повідомляє у вівторок видання "Комерсант-Україна".

"Наші європейські партнери нам дуже чітко нагадали, що для підписання цієї угоди повинні бути виконані три критерії: звільнення екс -прем'єра Юлії Тимошенко, прийняття нового закону "Про прокуратуру "та вирішення питань щодо виборчого законодавства" , - заявив Яценюк після закінчення зустрічі.

Зі свого боку Кличко зазначив, що розв'язання проблеми виборчого правосуддя залишається ключовим пунктом на шляху до підписання угоди між Україною та ЄС.

"Нам необхідне рішення, яке принесе свободу Юлії Тимошенко і дозволить підписати угоду про асоціацію", - сказав Кличко.

За словами лідера УДАРу, першим кроком у цьому напрямку може бути надання екс - прем'єру можливості лікуватися за кордоном.

Нагадаємо, місія Патріка Кокса та Олександра Кваснєвського  основним завданням має переконати українську владу в необхідності припинити судові процеси, які в ЄС вважають політично вмотивованим кримінальним переслідуванням.

Президент Віктор Янукович на минулому тижні вперше заявив, що питання про лікування екс -прем'єра Юлії Тимошенко може бути вирішене за допомогою внесення змін до законодавчої бази.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 937 | Додав: adminA | Теги: Кокс і Квасневський, євроінтеграцію, Яценюком, Кличком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]