Чт, 2024-03-28, 16:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
Київських хуліганів постраждалі англійські фани не хочуть карати. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Постраждалі іноземці категорично відмовилися писати заяву про напад, повідомивши, що ні до кого претензій не мають, повідомили прес-службі МВС.

Троє англійців, які постраждали у бійці біля кафе на Хрещатику, після надання медичної допомоги попрямували за місцем проживання. Англомовний співробітник міліції кілька разів пропонував постраждалим написати заяви, але ті категорично відмовилися і повідомили, що ні до кого претензій не мають.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження.

Нагадаємо, бійка сталася 8 вересня о дев’ятій вечора. На літньому майданчику одного з кафе відпочивали близько 40 англійців, які приїхали на футбол. Повз кафе проходили шестеро хлопців. Між компаніями виникла суперечка, яка переросла в бійку. До українців приєдналося ще близько 15 осіб. Бійка тривала лише 2 хвилини, було викликано міліцію, і на момент прибуття нарядів активні учасники конфлікту втекли з місця події.

Трьох громадян Великобританії 19-ти, 22-х і 23 років із забиттями голови та ушкодженнями рук доставили до лікарні. Після надання медичної допомоги молодих людей відпустили за місцем проживання.

Іноземці пояснили, що прибули до Києва, щоб відвідати футбольний матч між збірними України та Англії, який відбудеться у вівторок, 10 вересня.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 927 | Додав: adminA | Теги: карати, київських хуліганів, відео, англійські фани | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]