Чт, 2024-04-25, 06:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:58
На ЧС з художньої гімнастики збірна України - друга у командному заліку
Інші останні Спортивні новини
Збірна України посіла друге місце за підсумками XXXII чемпіонату світу з художньої гімнастики, що завершився у неділю в київському Палаці спорту.

Українські грації завоювали 5 нагород - 1 золоту, 2 срібні та 2 бронзові, повідомляє Укрінформ.

Анна Різатдінова перемогла у вправі з обручем та взяла два "срібла" - у вправі зі стрічкою та в особистому багатоборстві. Аліна Максименко стала бронзовим призером у вправі з булавами. Ще одну "бронзу" господарки здобули у групових вправах з 10 булавами.

Перемогла у загальнокомандному заліку збірна Росії, на рахунку якої шість золотих, дві срібні та дві бронзові нагороди.

Яна Кудрявцева перемогла в особистому багатоборстві, зі стрічкою і булавами, взяла "срібло" з обручем і м'ячем. Маргарита Мамун розділила перемогу з булавами, була першою з м'ячем та третьою з обручем. Російська команда також перемогла у групових вправах з трьома м'ячами і двома стрічками і взяла бронзу у багатоборстві.

Третє місце посіла збірна Білорусі, в активі якої "золото" у командному багатоборстві, "срібло" у групових вправах з трьома м'ячами і двома стрічками та три "бронзи" Мелітіни Станюти (багатоборство, м'яч, стрічка).

На п'єдестал київського чемпіонату світу також піднялися іспанки, які перемогли у групових вправах з 10 булавами, та стали третіми у групових вправах з трьома м'ячами і двома стрічками, а також італійки, у яких два "срібла" - у командному багатоборстві та у групових вправах з 10 булавами.

Чемпіонат світу з художньої гімнастики в Україні пройшов уперше. У 2004 році Київ приймав ХХ чемпіонат Європи.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 925 | Додав: adminA | Теги: збірна україни, командному заліку, друга, художньої гімнастики, ЧС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]