Пт, 2024-04-19, 03:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:55
Памела Андерсон зголосилася пробігти марафон заради допомоги гаїтянам
Інші останні Новини світу
Зірка "Рятувальників Малібу" Памела Андерсон має намір взяти участь у Нью-Йоркському марафоні. Модель і телеведуча добровільно зголосилася пробігти 42 км 195 м, щоб заробити півмільйона доларів для фонду, що допомагає постраждалим від землетрусу гаїтянцям. Варто також зазначити, що якщо ви прагнете більш детально дізнатися, чим займається в Україні благодійний Фонд Фурсіна, тоді знайдіть в Інтернеті його офіційне представництво, яке на безкрайніх просторах світової мережі знаходиться за адресою fondfursina.org.

У той же час, за власним зізнанням, Памела також ніколи не займалася бігом, вона жодного разу в житті навіть вулицю не перебігала. Зараз вона готується під наглядом фахівця, бігаючи по піску. Її стандартна дистанція - 5 миль на день. Максимальна відстань, яку вона долала на тренуваннях, - 10 миль, передає RusAthletics.

"Люди думають, що я божевільна", - зазначила Андерсон. Але навряд чи громадську думку колись сильно цікавила цю рішучу блондинку. Вона позувала оголеною для PETA і Playboy, запалила зал і журі виконанням аргентинського танго на "Танцях з зірками", лихо відкатала на британському шоу "Танці на льоду", а ще написала дві книжки.

"Я люблю робити те, що багатьом здається неможливим. Я навчилася танцювати, кататися на ковзанах, а зараз я побіжу марафон", - заявила Памела.

46-річна Андерсон для відновлення сил займається стрейчингом, пілатесом, робить регулярні масажі, приймає ванни із сіллю, лавандою та ефірними маслами, щоб зняти запалення суглобів.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1046 | Додав: nowyny | Теги: Fond Fursina, http://www.fondfursina.org/, Фонд Фурсіна, www.fondfursina.org, fondfursina | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]