Пт, 2024-04-26, 00:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:35
У Києві опалювальний сезон розпочнеться 30 вересня
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Влада Києва вирішила почати опалювальний сезон у столиці з понеділка, 30 вересня. Це рішення зумовлене тим, що за прогнозами Укргідрометцентру у період від 27 вересня до 1 жовтня середньодобова температура в Києві не перевищить 8 градусів, повідомляється на сайті КМДА.

Згідно з рішенням влади, 30 вересня тепло почнуть подавати в пологові будинки, лікувальні установи, дитсадки, а також соціально-медичні установи, підлеглі Департаменту соціальної політики.

"Підключення систем теплопостачання відбуватиметься у три етапи. Спочатку ми подамо тепло в дитячі садки, навчальні заклади з цілодобовим перебуванням дітей та лікарні. Потім - у школи за заявками їхніх керівників. Після цього увімкнуть опалення і в житлових будинках та організаціях", - заявив голова КМДА Олександр Попов.

Зазвичай опалювальний сезон починається в Україні 15 жовтня.

Нагадаємо, що в деяких обласних центрах (Хмельницький, Вінниця) опалювальний сезон вже розпочався.

Раніше повідомлялось, що опалювальний сезон у тих регіонах, де середньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні +8ºС, може розпочатися раніше.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 913 | Додав: adminA | Теги: Києві, 30 вересня, опалювальний сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]