Чт, 2024-04-25, 23:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:59
У Кличка вирішили: єдиний кандидат в президенти буде вже у першому турі
Інші останні Політичні новини
Партія "УДАР" Віталія Кличка виступає за висунення єдиного кандидата в Президенти від опозиційних політичних сил вже в першому турі виборів у 2015 році. Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявила нардеп Ірина Геращенко.

"УДАР займає єдину правильну позицію - що має бути єдиний кандидат від опозиції у першому турі", - заявила вона.

На думку Геращенко, висунення опозицією єдиного кандидата в президенти вже в першому турі є вимогою опозиційних виборців.

Також нардеп зазначила: УДАР переконаний, що опозиції вдасться визначити такого кандидата і при цьому ніякого протистояння і сварок між опозиційними лідерами не буде.

Як відомо, ВО "Батьківщина", УДАР та ВО "Свобода" домовилися про висунення єдиного кандидата від опозиції у другому турі президентських виборів 2015 року.

Згодом екс-прем'єр Юлія Тимошенко виступила проти висунення єдиного кандидата від опозиції в першому турі президентських виборів.

У свою чергу лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк також наполягає, що опозиційні партії мають дотримуватися домовленості про висунення єдиного кандидата в другому турі.

"Батьківщина" , УДАР і "Свобода" готові висунути єдиного кандидата на президентських виборах у 2015 році за будь-яких обставин.Про це в ефірі телеканалу Інтер повідомив перший заступник голови "Батьківщини" і керівник центрального штабу партії Олександр Турчинов.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 916 | Додав: adminA | Теги: Президенти, єдиний кандидат, кличка, першому турі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]