Пт, 2024-03-29, 09:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:33
Українці можуть замовити чужу дружину на годину і друга по чарці
Інші останні Новини України
Українцям в Інтернеті за гроші пропонують взяти собі тимчасову дружину, друга на годину і навіть свиню-стриптизерку. А для тих, кому нема з ким випити "гіркої", є послуги платного товариша по чарці, пише "Сегодня".

Так, "прокат" дружини обійдеться холостяку в 100-200 грн за годину. У такі послуги входить приготування обіду або вечері, заготовки домашньої їжі на декілька днів, допомога по господарству. А ось інтим до переліку послуг "дружини на годину" не входить.

Трохи дешевше обійдуться стражденному послуги "друга на годину".

"Готовий приїхати, якщо вам потрібно терміново виговоритися, вам самотньо, просто хочеться з кимось посидіти за чашкою кави, сходити в кіно і немає компанії. Розповідь про наболіле, бесіда, прогулянка - 100 грн/год, розмова по телефону, скайпу - 35 грн/год", - пише на одному з сайтів оголошень чоловік на ім'я Олексій.

Товариш по чарці на годину коштуватиме до 150 грн разом з оплатою застілля і транспорту. Крім того, охочі можуть замовити незвичайний стриптиз додому.

"Міс бікіні-2013, найбільш екстравагантна і еротична дівчина планети, мрія кожного чоловіка - Хрюша Стриптизерка", - йдеться в оголошенні.

Як з'ясувалося, стриптиз буде танцювати людина в костюмі свині-стриптизерки.

"Вам буде дуже складно встояти перед її чарами!" - стверджують організатори незвичайного видовища. Викласти за такий "еротичний" танець замовнику доведеться 500 грн.

У Китаї подібним чином підійшли до вирішення проблеми відсутності у молодих людей "другої половини", яка особливо загострюється напередодні святкування китайського Нового року. Найпопулярніший інтернет-ринок країни, Taobao, організував послугу, яка передбачає дівчатам, у яких немає бойфренда, взяти його "​напрокат".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 916 | Додав: adminA | Теги: чужу дружину, українці, годину, друга по чарці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]