Пт, 2024-03-29, 13:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:31
Вперше жінка очолить легендарний американський журнал Time
Інші останні Новини світу
Головним редактором знаменитого американського видання Time вперше призначено жінку, пише інтернет-портал Time в середу, 18 вересня.

Ненсі Гіббс працює в журналі вже 28 років, а з 2011 року перебуває на посаді заступника головреда. До цього головним редактором Time був Річард Стенгел, якого Барак Обама висунув на посаду заступника держсекретаря США з питань публічної дипломатії та зв'язків з громадськістю, передає РІА "Новости".

Зазначимо, що Гіббс написала 174 головних статей видання - більше, ніж будь-хто інший за всю історію виходу Time. Вона також стала співавтором двох найбільш продаваних книг про сучасну політику. Гіббс готує матеріали на різну тематику - від політики до виховання дітей.

"Протягом довгих років Гіббс писала найскладніші статті в найбільш стислі терміни, цей рекорд ніколи не буде побито", - наголосив Стенгел.

The Time - американський щотижневий журнал зі штаб-квартирою в Нью-Йорку. З накладом близько 3,4 млн примірників (у 2007 році) вважається найпопулярнішим журналом в США. Перший випуск журналу надійшов у продаж 3 березня 1923 року. Журнал став першим у світі новинним тижневиком.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 897 | Додав: adminA | Теги: жінка, легендарний американський журнал Ti | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]