Чт, 2024-04-25, 16:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:56
За добу столичні даішники спіймали 37 п'яних водіїв
Інші останні Столичні новини - новини Києва
За 17 вересня співробітниками столичної ДАІ виявлено 654 порушення Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 275 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 112 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 22, порушення правил проїзду перехресть – 10. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування – 37 водіїв. Крім того, виявлено 20 пішоходів - порушників. Про це RegioNews повідомили у прес-службі УДАІ столиці.

За добу в столиці було зареєстровано 3 ДТП (наїзди на пішоходів), в яких одна людина загинула та двоє людей отримали травми. Вчора, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 24 водія.
У Подільському районі інспектори ДАІ за незаконне заволодіння автомобілем «Деу Ланос» затримали 27-річного чоловіка, який викрав авто на проспекті Правди. Громадянина доставили до райуправління.
Вчора, у Києві вводився план «Перехват» по розшуку і затриманню автомобіля «Volkswagen Phaeton», яким незаконно заволоділи на Столичному шосе (Голосіївський район) невідомі особи. Також розшукувався автомобіль «Мереседес Бенц 210», за підозру к причетності до вище вказаного злочину. Менше години знадобилось інспекторам ДАІ аби затримати розшукуваний «Мерседес». Це сталося в Оболонському районі. За кермом знаходився 36-річний чоловік, а в салоні ще двоє пасажирів – чоловіків, віком 39 та 44 років. Громадян для з’ясування всіх обставин доставлено до райуправлінь міліції.
Крім того, у Деснянському районі співробітники ДАІ затримали чоловіка, який скоїв крадіжку 2-х тисяч доларів США з автомобіля «Деу Ланос. А в Печерському районі – чоловіка за крадіжку товару з магазину «Зара».
За минулу добу в столиці зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Голосіївський район автомобіль Volkswagen Phaeton», номерний знак 1ОВЕЗ774, 2003 року випуску, синього кольору; Деснянський район - «Мерседес Бенц Вито», АА9914СК, 2002 р.в., чорного кольору та автомобіль «ВАЗ-21154», н.з. АА4739ЕТ, 2007 р.в., сірий; Солом’янський район - «Тойота Ленд Крузер», н.з.АА8080МН, 2012 р.в., чорний. Прийнято міри розшуку.
Вчора, інспектори ДАІ виявили 6 автомобілів, що знаходились у розшуку. Також, у Голосіївському районі виявили автомобіль «Фольксваген», де номер кузова змінено кустарно. Водія доставили до райуправління міліції.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 859 | Додав: adminA | Теги: столичні даішники, 37 п'яних водіїв, добу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]