Пт, 2024-03-29, 13:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:27
Знімуть художній фільм про Богдана Хмельницького
Інші останні Культурні новини
Особа гетьмана Богдана Хмельницького, непрості відносини із Кримським ханством стануть основою для художнього фільму під робочою назвою "Гетьман", який запускається в жовтні в Україні продюсером Сергієм Горбиком. Про це повідомив актор Ахтем Сейтаблаєв, якого вже затвердили на роль кримського хана Іслам-Гірея, передає Укрінформ.

"Мене, як кримського татарина, радує, що уперше буде розказана історія взаємин Запорізької Січі, Кримського ханства, Богдана Хмельницького і Іслам-Гірея, роль якого я гратиму", - зазначив Сейтаблаєв.

За його словами, у будь-якому художньому творі, який торкається цього періоду і цих відносин, зазначається, що українці програли битву під Берестечком саме тому, що їх зрадив кримський хан.

"І ось у цьому фільмі, на мій погляд, історія буде подана більш об’ємно, вдумливо, і для дуже багатьох, напевно, буде сюрпризом, що було зовсім не так", - підкреслив актор.

Зйомки фільму пройдуть у Києві, Львові, Кам’янці-Подільському і Бахчисараї.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 916 | Додав: adminA | Теги: Богдана Хмельницького, художній фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]