Вт, 2024-03-19, 07:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:19
10 млн євро заробила збірна України на Євро-2012, а через помилку судді втратила 500 тисяч
Інші останні Спортивні новини

За участь у чемпіонаті Європи збірна України заробила для національної федерації футболу 10 мільйонів євро, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".

"Це - трохи більше 5% від 196 мільйонів преміальних, які виділив УЄФА на всіх учасників Євро-2012", - йдеться у повідомленні.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Гроші наша команда заробила таким чином: 8 мільйонів склав бонус для кожної збірної, яка бере участь у турнірі, мільйон заробили за перемогу над збірною Швеції, ще мільйон - за третє місце в групі D.

"Могло, звичайно, бути більше, але мінімум нічию, а з нею 500 тисяч євро не дозволила отримати помилка угорської бригади арбітрів, яка не зарахувала гол Марко Девича у ворота англійців", - додається у повідомленні.

Команді від ФФУ дістанеться 1 мільйон євро.

Нагадаємо, окрім фінансової нагороди на груповому етапі, УЄФА платить по два мільйони євро чвертьфіналістам, по три - півфіналістам, по чотири з половиною - фіналістам.

Чемпіон Європи додатково отримає 7,5 мільйона євро. Загальний заробіток переможця може скласти 23,5 мільйона.

На цей куш претендує лише збірна Німеччини, яка виграла всі матчі першого етапу.

Нагадаємо, що спочатку федерація футболістам збірної України обіцяла 500 тис євро спонсорських грошей за перемогу в кожному матчі групового турніру, однак після вольової перемоги українців над шведами змінила своє рішення.

"Оскільки це була вольова перемога, то гонорар буде не 500 тисяч, а мільйон євро", - повідомив Суркіс.

Британська компанія, яка продає окуляри, використала "гол" Девича у своїй рекламі

На шпальтах британської газети The Guardian у четвер з'явилась реклама, в якій використано кадр з не зарахованим голом української збірної у ворота англійців. Про це пише ЖЖ-юзер Марк Григорян.

На фото зображено гол, а внизу написано українською "Вам треба було піти до Specsavers ", а внизу приписка англійською: "Як кажуть в Україні".

Вже під текстом реклами пропонується замовити тест зору.

Як пише видання The Daily Mail, цю рекламу компанія поширила у кількох британських виданнях.

Компанія Specsavers продає окуляри та контактні лінзи.

Як відомо, після того, як угорський суддя Віктор Кашшаї не зарахував гол у вівторок, з'явилися "фотожаби" із закликом до рефері придбати окуляри та звинувачення в тому, що він сліпий.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1174 | Додав: adminA | Теги: Євро-2012, України, втратила 500 тисяч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]