Вт, 2024-03-19, 08:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У п'ятницю, 1 червня, офіційний курс рубля до долара Центробанк Росії опустив ще на 82,11 копійки до долара. Таким чином нині за долар просять 33,73 рубля, тоді як у четвер курс становив 32,91 руб/дол.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Хоча зараз усі українці, як у Львові, так в Донецьку і столиці більше займаються встановленням кондиціонерів, але ми вирішили розповісти про опалення квартири своїми руками.



Чемпіонат Європи з футболу Євро 2012, який цього року приймають Польща та Україна, – це чудова нагода для зустрічі культур.



Франція бойкотуватиме Євро-2012 в Україну, пише Le Figaro. Міністр у справах молоді та спорту Валері Фурнейрон оголосила в четвер, що "жоден член уряду не буде присутній на матчах, які пройдуть в Україні".



2 червня в Києві хмарно із проясненнями, уночі та вранці дощ, місцями сильний, удень місцями невеликий дощ, уночі та вранці грози, місцями град, шквали 15-20 м/с, вітер західний, 7-12 м/с.



Міжнародний союз теоретичної і прикладної хімії (IUPAC) офіційно затвердив назви 114-го і 116-го елементів таблиці Менделєєва. Елемент №114 отримав назву "Флеровій" і символічне позначення Fl. Елемент №116 буде називатися "Ліверморій" (Livermorium) - Lv.



Нещодавно Україну успішно зарахували до лав "мафіозних держав". Україна, Болгарія, Гвінея-Бісау, Чорногорія, М'янма, Північна Корея, Афганістан і Венесуела - це саме ті країни, де національні інтереси тісно переплелися з інтересами організованої злочинності.



У першій половині дня 1 червня виявилися заблокованими акаунти у мережі Facebook журналістів Вахтанга Кіпіані ("Історична Правда", ТВі), Сергія Лещенка ("Українська Правда"), Тетяни Даниленко (5 канал) та відомого інтернет-активіста Романа Шрайка (сайт durdom.in.ua).




Высший военный совет, управляющий Египтом, сообщил в четверг, 31 мая, об отмене чрезвычайного положения, введенного после убийства президента Анвара Садата в 1981 году.




Пресс-служба миллиардера Михаила Прохорова опровергает появившиеся ранее сообщения о том, что он намерен баллотироваться в мэры Москвы.



Депутат Верховної Ради Володимир Яворівський (фракція "БЮТ-Батьківщина") зареєстрував у парламенті законопроект про денонсацію угоди між Україною і Росією з питань перебування Чорноморського флоту Росії у Криму.





Від початку 2012 року Генпрокуратура отримала 26 звернень щодо порушень прав представників ЗМІ з боку правоохоронців.



Зазіхання на конституційний лад в Україні, «підступний удар» по українській мові - така критика на адресу авторів законопроекту «Про засади державної мовної політики» пролунала в середу, 30 травня, з боку низки відомих українських громадських діячів.




Напередодні парламентських виборів головні партії країни оголосили полювання на молодих письменників, журналістів, блогерів та громадських активістів.




1 червня державний "Ощадний банк" розпочинає виплату компенсацій в розмірі 1 тисячі гривень за знеціненими вкладами Ощадбанку СРСР.



"Уночі на Республіку Гостиний Двір був наліт бандитів. Близько 30 осіб. Нас було близько 10 з тими, хто зміг приїхати за повідомленнями в Мережі, уже після вторгнення".



Світова громадськість має активізувати зусилля з врегулювання сирійської кризи, заявив міністр закордонних справ Китаю Ян Цзечі.




У ході підготовки до проведення в Україні фіналу чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 було вкрадено 25-30 мільярдів гривень, повідомив депутат від БЮТ Остап Семерак.



Брюссель підпише з України Договір про асоціацію, коли переконається, що Київ поважає верховенство закону, проте не йдеться про якісь антиукраїнські заходи, заявив голова Європейської Ради Герман Ван Ромпей.