Вт, 2024-03-19, 10:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Вирок Юлії Тимошенко затьмарює ситуацію довкола Євро-2012 і створює президенту Януковичу проблеми з іміджем і піаром на світовій арені, констатує El País.
Останні Іноземна преса про Україну | Новини європейської України| Додано: 2012-06-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Пожежу на сміттєзвалищі Новомосковська Дніпропетровської області МНСникам доводиться гасити землею. Вогонь захопив 4 га сміттєзвалища на глибині 5 метрів.



Парламентська більшість планує ухвалити закон про засади державної мовної політики до завершення нинішньої сесії в липні поточного року.



Росія відправляє до берегів Сирії загін у складі двох великих десантних кораблів Чорноморського флоту. За даними джерел, судна вже завершують підготовку до позапланового відплиття із Севастополя.



Прогнози чиновників щодо кількості іноземних туристів поки залишаються далекими від реальності: власники готелів, хостелів та кемпінгів кажуть, що їхні заклади порожні.



19 червня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями невеликий короткочасний дощ, грози, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +29...+31 градус.



Я человек, которому поставили онкологический диагноз "малодифференцированные деноканцерома с участками недифференцированной канцеромы" и предложили сделать операцию



Найкраща економіка та умови для життя зосередилися в трьох країнах Західної Європи. Згідно з рейтингом американського журналу Forbes, у Німеччині, Нідерландах і Великій Британії якість життя оцінили на 9 зірок із 10 можливих.



Погода в Україні на поточному тижні буде спекотною зі зливами.До завершення тижня ми будемо мати загальний нестійкий характер погоди з опадами у вигляді зливових грозових дощів. Але інтенсивність цих явищ не повинна бути дуже значною.




Комітет Європейського парламенту з закордонних справ у понеділок розгляне ситуацію в Україні в контексті підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом.





Екс-президента Франції Ніколя Саркозі, який цими вихідними був позбавлений недоторканності, викликали на допит.




Правоцентристська партія "Нова демократія" лідирує на виборах у Греції. Про це свідчать перші офіційні дані грецького МВС, яке відповідає за проведення виборів у країні.




За попередніми даними французького МВС, Соціалістична партія за результатами виборів отримує абсолютну більшість в нижній палаті парламенту Франції.





У капітана збірної України з футболу Андрія Шевченка після гри з Францією з'явилася рідина в колінному суглобі.




У неділю, 17 червня, в центрі Львова напередодні матчу Данія-Німеччина іноземні вболівальники знову одягли футболки з написами "Free Yulia".



Схоже, Греція знову опинилася на роздоріжжі. За результатами exit polls, правоцентристська партія "Нова демократія" і ліворадикальна коаліція SYRIZA набирають практично однаковий відсоток голосів на виборах до грецького парламенту.



Незвичайна спека, яку складно переносять навіть єгиптяни, звиклі до африканського клімату, вважається головною причиною невисокої досі явки виборців в другому турі президентських виборів.