Вт, 2024-03-19, 09:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Запуск в космос пілотованого китайського корабля "Шеньчжоу-9" вирішено провести в червні 2012 року.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Якщо опозиція хоче серйозно розслідувати справу розкраданні коштів на підготовку до Євро-2012, їй необхідно звернутися до уряду Юлії Тимошенко.



Міністр культури РФ Володимир Мединський вважає, що тіло вождя радянської революції Володимира Леніна має бути віддане землі.



Близько 100 працівників заводів ім. Шевченка і Малишева вийшли на пікет до фан-зони на площі Свободи з вимогою виплатити їм борги по зарплаті.



10 червня в Києві мінлива хмарність, уночі невеликий, удень помірний короткочасний дощ, місцями грози, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, удень +27...+29 градусів.



Українці з прадавніх часів вірно бережуть і дотримуються власних традицій. Проте сучасне динамічне і шалене життя вносить у них свої правки



Рух українських феміністок FEMEN провів в п'ятницю чергову акцію протесту, приурочену до Euro-2012.



Відомий португальський карикатурист Ріккардо Гальван, що працює на провідне видання своєї країни, вирішив потішити люд. Він намалював карикатури на гравців Чемпіонату Європи, не залишивши без уваги нікого.



Многие украинские музыканты и звукорежиссеры, а также ди-джеи уверены, что лучшего микшерного пульта, нежели Behringer XENYX не существует, а поэтому они мечтают приобрести себе именно такой пульт



В последние годы Украина активно перебирает европейский опыт в разных отраслях бизнеса, в том числе и в туристическом




Прес-служба авіакомпанії "Аеросвіт" повідомила, що "затримка вильоту до Варшави пов'язана із запізненням прибуття до Києва літака, що перед тим виконував рейс Київ-Москва-Київ".




Рейтингове агентство Moody's Investors Service заявило в п'ятницю, що може знизити рейтинги деяких європейських країн, якщо Іспанія звернеться за зовнішньою допомогою, а Греція вийде із зони євро.




Президент України Віктор Янукович ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 8 червня 2012 року "Про нову редакцію Воєнної доктрини України".



У Варшаві, на стадіоні "Народовий", одразу ж після урочистої церемонії відкриття чемпіонату Європи-2012, відбувся і матч-відкриття польсько-українського турніру. В рамках першого туру групи А збірна Польщі зіграла внічию з командою Греції.



Каждый автолюбитель Беларуси, как впрочем и любой другой страны мира, хорошо знает, что даже самый дорогой и современный автомобиль не застрахован от поломок.