Вт, 2024-03-19, 12:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



З 3 червня компанія МТС змінює стандартну вартість дзвінків абонентам інших операторів Україна в разі перебування за межами областей дії тарифу. Нова вартість складе 1,20 грн/хв.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Омбудсмен Валерія Лутковська не вважає екс-прем'єра Юлію Тимошенко політв’язнем.



Глава КМДА Олександр Попов у разі своєї перемоги на виборах міського голови столиці має намір просити президента об'єднати посади мера і глави КМДА.




Глава КМДА Олександр Попов у разі своєї перемоги на виборах міського голови столиці має намір просити президента об'єднати посади мера і глави КМДА.




У ніч на неділю, 3 червня, в Чернівцях було скоєно напад на приміщення офісу Чернівецької обласної організації партії "Фронт змін".



Щонайменше вісім осіб, серед яких жінка і дитина, загинули і близько 40 отримали поранення на півночі Лівану під час озброєних зіткнень прихильників і супротивників сірійського президента Башара Асада.




Благодійна організація "Лікарі без кордонів" повідомляє, що майже 4 тисячі осіб щодня втікають до Південного Судану, рятуючись від боїв і браку їжі в Судані.




Перша жінка-президент в історії Малавії вирішила продати розкішний автопарк свого попередника, щоб допомогти незабезпеченим громадянам.




Блискавки на Землі і Венері відбуваються в результаті одних і тих же явищ, хоча атмосфери двох планет абсолютно несхожі.



4 червня в Києві хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, удень грози, шквали 15-20 м/сек., вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +24...+26 градусів.



Президент Сирії Башар Асад заявив у зверненні до парламенту, що країна знаходиться на порозі "реальної війни, яку нав'язують зовнішні сили".




Аргентина остаточно завершить процес націоналізації нафтогазової компанії YPF в найближчий понеділок, 4 червня, коли відбудуться збори акціонерів компанії.



Станція Київського метрополітену "Хрещатик" у дні матчів Чемпіонату Європи з футболу буде тільки пересадочним вузлом, а в нематчеві дні будуть відкриті всі виходи, крім розташованого в фан-зоні.





У партії "УДАР" вважають, що влада Києва запустила технологію "вибори без виборців".




205 присадибних ділянок, з них 36 житлових будинків підтоплені в Скадовську в результаті зливи, що пройшов  вранці, 2 червня.




Ветерани-"афганці", які штурмували восени 2011 року Верховну Раду, з'їжджаються до столиці на загальноукраїнський збір, який організовує Український Союз ветеранів Афганістану.



Питання застосування санкцій до окремих українських чиновників в ЄС ще не обговорювалося, заявив глава представництва ЄС в Україні Жозе-Мануель Пінту Тейшейра.



Мер Києва Леонід Черновецький 1 червня написав заяву про відставку. Він також подякував київській громаді "за надану йому довіру" і підтримку на виборах київського мера в 2006 і 2008 роках.