Вт, 2024-03-19, 08:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Погода такая же переменная, как и мода. На все сто процентов погоду можно "предвидеть" только на вчерашний день ...
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-06-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У Донецьку він відомий не менше за Леніна, чия статуя височить над містом: наймогутніший олігарх України і любитель футболу Рінат Ахметов сподівається скористатися Євро-2012.



16 червня в Києві мінлива хмарність, уночі місцями невеликий короткочасний дощ, удень короткочасний дощ, подекуди гроза, вітер північно-західний, 7-12 м/с.



"Якщо Європа вирішила взяти паузу, нехай. Напевно, так буде краще і для Європи, і для нас. Якщо Європа не вважає нас частиною Європи, ми побудуємо Європу тут, в Україні".



Янукович вважає, що Володимир Путін не повинен нести жодної відповідальності за газові контракти, які він підписав з Юлією Тимошенко.



Сьогодні у колишнього президента Франції Ніколя Саркозі закінчується президентська недоторканність, і незабаром йому належить дати свідчення відразу у декількох справах.



Уже в наступному році подача декларації про доходи може стати обов'язковою для всіх. Згенерована податківцями ідея зараз обговорюється в уряді. І не виключено, що буде підтримана.



"Бабочка" (Thysania agrippina) украинской писательницы Тани Малярчук из страниц ее сборника рассказов "Звирослов" перелетит на большой экран



Якщо Антимонопольний комітет України оштрафує операторів мобільного зв'язку "Київстар" і "МТС-Україна" на 10% від їх річного обсягу, то компаніям просто доведеться закрити свій бізнес.



Спостерігачі ООН у Сирії змогли дістатися до міста Хаффа, звідки цими днями надходили повідомлення про загибель мирних жителів, і побачили спорожніле місто.



Луганське УМВС продовжує перевірку конфлікту зі стріляниною в центрі Луганська місяць тому. Якщо провину Євгена Могильного буде доведено, за хуліганство йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці.



Президент Аргентини Крістіна Фернандес закликала Великобританію повернути Фолклендські острови під контроль Буенос-Айреса.



У КМДА затвердили План організації всієї території київського зоопарку, в яку увійшли ділянки площею 10 га, куди відвідувачів раніше ніколи не пускали.



62-річний американський інженер Брюс Кемпбелл придбав старий Boeing 727 за 100 тисяч доларів і витратив стільки ж на його перетворення на будинок мрії.


Астрономи виявили в пустельній екваторіальній області Титана метанове озеро, глибина якого складає не менше метра. Відкриття було зроблено на основі спостережень в інфрачервоному діапазоні.




Шведські "ліві" закликали ухвалити в країні закон, який би заборонив чоловікам мочитися стоячи. З такою ініціативою виступили депутати Лівої партії з регіону Södermanland.




Коли канцлер Німеччини Ангела Меркель та інші європейські політики підтримують екс-прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко, "вони тим самим підтримують можливість вирішувати проблеми за рахунок українського народу".



Конституційний суд Єгипту прийняв 14 червня два важливих рішення: дозволив кандидату в президенти Ахмаду Шафіку брати участь у виборах, а також наказав розпустити нижню палату парламенту.


Швеція вважає, що процес європейської інтеграції України зупинено. Про це у своєму особистому блозі написав міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт