Вт, 2024-03-19, 06:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



За участь у чемпіонаті Європи збірна України заробила для національної федерації футболу 10 мільйонів євро, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Тисячі автомобілів, на яких майорять синьо-жовті прапори, емоційне піднесення, враження про Євро-2012 як про "Майдан-2", коли нація об’єднана однією метою, люди щасливі, добрі й веселі - такі ознаки нашого чемпіонату Європи.



Начальник Головного штабу МВС України Анатолій Лазарєв розповів про те, як змінилася криміногенна ситуація в Україні під час чемпіонату Європи з футболу.



... Его отец Якуб - офицер конной артиллерии, мать Анеля - школьная учительница. Сам Анджей Вайда во время войны работал чертежником, грузчиком и на подобных должностях



Вітчизняним банкам доведеться знизити прибутковість валютних депозитів через те, що Нацбанк підвищив нормативи резервування валютних вкладів для комерційних банків.



22 червня в Києві мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, гроза, в окремих районах град, вітер південний, 5-10 м/с, при грозах подекуди шквали 15-20 м/с.



В Україні вперше у зграї полярних вовків народилося двоє малят. Довгоочікуване поповнення з'явилося у Рівненському зоопарку п'ять тижнів тому.



Російські відомства почали підготовку до евакуації російських громадян і військового персоналу з Сирії в разі загострення сутичок між владою і озброєною опозицією або іноземного військового втручання.



Федерація футболу України не буде подавати апеляцію на рішення угорського арбітра Віктора Кашшаї в матчі Євро-2012 Англія-Україна, який не зарахував гол Марко Девіча у ворота англійців.



Украинская литература идет на большой экран. Началась работа над экранизацией книги Александра Гавроша "Необыкновенные приключения Ивана Силы".



Незважаючи на постійні сумніви щодо здатності України гідно провести Євро-2012, вже тепер можна передбачати, що країна проведе чемпіонат успішно. Про це пише грецька газета "Катімеріні" у статті "Один тиждень Євро і плюсові показники".



Канцлер Німеччини Анґела Меркель вболіватиме 22 червня за німецьку збірну на стадіоні в Ґданську. Про це повідомив заступник речника німецького уряду Ґеорґ Штрайтер у середу.



У Санкт-Петербурзі у четвер, 21 червня відзначать 50-річчя легендарного рок-музиканта Віктора Цоя, шанувальники принесуть на його могилу квіти, а в котельні, де він працював кочегаром, пройде масштабний фестиваль.



22-річна зірка "Сутінок" та "Білосніжка і мисливець" Крістен Стюарт стала найбільш високооплачуваною актрисою у рейтингу Forbes. Стюарт заробила 34,5 мільйона доларів.



У другій грі на зборах в Австрії київське "Динамо" обіграло один з найсильніших клубів Азербаджану у товариському матчі.