Вт, 2024-03-19, 10:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



22-23 червня у Києві на території Співочого поля у Печерському ландшафтному парку відбудеться IX міжнародний етнічний фестиваль "Країна мрій".
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Спеціальний кореспондент видання Libération описує стан справ у Донецьку. За його словами, зведення стадіону недостатньо для того, щоб подолати занепад міста, що почався після розпаду СРСР.



15 червня в Києві мінлива хмарність, місцями невеликий короткочасний дощ, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +22...+24 градуси.



Масштабна пожежа спалила більше 1350 гектарів лісу в іспанських провінціях Валенсія та Каталонія. Згоріли кілька будівель, більше 300 місцевих мешканців були змушені залишити свої будинки.



У ніч проти четверга, 14 червня, в Душанбе внаслідок збройного нападу вбито близького родича президента Таджикистану.



Німецькі європарламентарі на стадіоні у Харкові розгорнули плакат із закликами звільнити політв’язнів. Такий плакат розгорнули Ребека Хармс та Вернер Шульц, а також 50 інших активістів.



Єдине в секторі Газа джерело прісної води становить небезпеку для здоров'я місцевих мешканців, оскільки забруднене добривами та відходами, стверджують правозахисники.



У кемпінгу шведських фанів на Трухановому острові у Києві "прописані" 3,6 тис осіб. До п'ятничного матчу з Англією чекають майже 6 тисяч.



Держава планує збільшити фіскальний тиск на автогалузь. Мінекології запропонувало запровадити збір, за кошти від якого планується створити систему утилізації непридатних до використання транспортних засобів.


 

Євротуристи від початку Євро-2012 вже витратили в Україні чимало грошей, хоч дехто з них і нарікає на український сервіс.



Одеситка Жанна Демидова здобула перше місце на Відкритому кубку Європи з перукарського мистецтва, який пройшов в Санкт-Петербурзі.



У Луганську син прокурора збив на смерть літню жінку. ДТП сталося на одній з головних доріг міста.



ЄС може збільшити фінансову допомогу Україні на здійснення судових реформ.Про це заявив у Страсбурзі заступник Генерального секретаря Європейської служби зовнішніх дій Мачей Поповскі.