Вт, 2024-03-19, 05:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



7 червня мінлива хмарність, короткочасний дощ, удень місцями невеликий короткочасний дощ, місцями грози, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +20...+22 градуси.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-06-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Творчість молодого українського колективу оцінив відомий американський гурт Linkin Рark. Команду під назвою Prime Time запрошено до Росії, аби зіграти на розігріві сольного концерту легендарних альтернативників.



Велика китайська стіна виявилася більш ніж удвічі довшою, ніж було заведено вважати раніше. Нові дані були оприлюднені за результатами дослідження, розпочатого Державною адміністрацією у справах культурної спадщини ще в 2007 році.





Ще одна жінка, яка потерпіла від землетрусу в північній італійській області Емілія-Романья, померла в лікарні.




На площі біля Букінгемського палацу в центрі Лондона відбувся грандіозний концерт на честь Діамантового ювілею королеви Єлизавети . Королева зайняла своє місце на трибуні в супроводі принца Чарльза о 21.00 за місцевим часом.



При цьому коментуючи, фото на якому видно, що сльозогінний газ розпилювали з лав міліції, Колесніченко уникнув відповіді, заявивши: "Хто штурмує міліцію? Для чого?"



"Як видно, вони проводять політику "путінізації", з огляду на те, що в самій Росії "путінізм" за останній рік себе сильно дискредитував, а росіяни усе більше бажають бачити підзвітність їм держави, а також більшу прозорість у її роботі".




Національний союз журналістів оприлюднив список чиновників і політиків, які перешкоджають професійної діяльності співробітників ЗМІ.




Українські чемпіони Віталій та Володимир Клички удостоєні нагороди за чесну і добропорядну роботу в боксі. Такий почесний приз Клички отримають від американських журналістів.



В Естонії запропонували скоротити кількість злісних порушників на дорогах, перевіряючи розумові здібності претендентів на отримання водійських прав. З відповідною ініціативою виступив заступник голови департаменту поліції і прикордонної охорони Тармо Мійлітс.



Перший президент України Леонід Кравчук під час візиту до Німеччини на запрошення Фонду Кербера дав інтерв'ю Süddeutsche Zeitung, в якому заявив, що бойкот чемпіонату Європи з футболу західними політиками - помилка.



Законопроект про принципи державної мовної політики регіоналів Ківалова та Колесніченка, прийнятий Верховною Радою України в першому читанні, є прогресивним документом, особливо актуальним для Криму.



Збірна Україна поразкою від Туреччини завершила свою підготовку до домашнього чемпіонату Європи. Підопічні Олега Блохіна пропустили по голу в кожному з таймів товариського поєдинку, який відбувся в Німеччині, програвши з рахунком 2:0.