Пт, 2024-04-26, 21:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

"Девочки, а Владимир Владимирович есть?" - Такое обращение нередко приходится слышать от людей, которые звонят моему коллеге по комнате. Причем они прекрасно знают, что работает этот Владимир Владимирович в "звездном" коллективе журналисток, каждая из которых ничем не уступает ему в профессиональном плане.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


28 червня на мальовничих пагорбах поблизу Ржищева стартує перший літературний фестиваль "Трипільське літО", який триватиме протягом 4-х днів. Фестиваль відбувається в рамках щорічного Міжнародного еко-культурного фестивалю "Трипільське Коло".




28 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +20...+22 градуса.



Донецьк готується до півфінального матчу між збірними з футболу Португалії та Іспанії, а також до великого напливу іноземних вболівальників.



Екс-президент Леонід Кравчук звертався до Віктора Януковича з закритим листом щодо надання російській мові статусу другої державної.



Янукович хотів би обговорити з прем'єром РФ Дмитром Медведєвим серйозно питання торговельно-економічних відносин і газове питання.



Зовсім не потрібно вдаватися до чинника божественної участі, щоб пояснити походження Всесвіту. З такою заявою виступив американський астрофізик.


Євросоюз представив 10-річний план економічних реформ, створений за участю голови Єврокомісії Жозе-Мануеля Баррозу, президента Європейської ради Германа ван Ромпея і голови Європейського центрального банку Маріо Драгі.


Майже 40 років поправка Джексона-Веніка змушувала Кремль краще обходитися зі своїм народом - тепер її місце посяде "Закон Магнітського", новий стандарт прав людини в Росії, пишуть ЗМІ, закликаючи Обаму не чинити йому перешкод.




Королева Великої Британії Єлизавета II напередодні прибула в Північну Ірландію з дводенним візитом. Через це у регіоні почалися заворушення.


Свій персональний "європейський вибір" вітчизняні чиновники вже зробили. Насправді дипломатичні паспорти дозволяють їм відвідувати Європу без шенгенських віз. Житло сина Миколи Азарова - в одному з найпрестижніших районів Відня.



Експерти припускають, що призначення керівником "Укроборонпрому" представника приватного бізнесу Сергія Громова означає підготовку оборонних підприємств до приватизації.



Видавництво Axel Springer, яке видає газету Bild, запевняє, що не хотіло образити українців, і шкодує, що в одній з його публікацій Україну було названо "країною повій".



Війна за землю біля новозбудованого стадіону триває вже близько двох років. Задля будівництва кільцевої дороги Львівська обласна державна адміністрація вирішила викупити земельні ділянки.




Троє мешканок Донецька заявляють, що міліціонери били їх і змушували зізнатися в неіснуючому злочині. Заяву подали 29-річна Євгенія Ларіна і 20-річні Христина Альохіна, Сніжана Рідна.



До 30 июня включительно во Львове проходит масштабный художественный проект "ФанАРТия". В дни, когда нет матчей EURO-2012, львовяне и гости города имеют возможность фанатеть не только "футбольно", но и "культурно".



В американському штаті Колорадо через природні пожежі евакуйовано вже 32 тис людей. Раніше повідомлялося про евакуацію 11 тис осіб.




Один з найбільших в європейській історії скарбів виявили два археологи-аматори на острові Джерсі.

Літо — спекотна пора року, а тому багато людей вирішують в ці дні встановити собі вдома кондиціонер. Але перед тим, як встановити кондиціонер краще засклити у своїй квартирі лоджію і балкон.



Україна перебуває в передкризовому стані. Про це заявив міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко в ефірі телеканалу ICTV.



Авангардна художниця, вдова Джона Леннона створить фільм з усміхненими людьми з різних куточків планети. Свою ідею Йоко Оно виношувала з 1960-х років.



Україна проводить Євро-2012 на високому рівні - на "четвірку із плюсом" за п’ятибальною системою, зазначають експерти у сфері економіки, інвестицій та банківської справи.