Чт, 2024-03-28, 22:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В Западной Украине такая масштабная выставка трипольской культуры как "Код Триполье", проводится впервые, ранее экспонаты представили только в Киеве
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-06-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Разговор с корреспондентом известный астролог Павел Глоба начал с воспоминаний о Львове.




У дні чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україну щодня приїжджає на 90 тис туристів більше, ніж за аналогічні дні минулого року.



У рейтингу найбільш миролюбних країн світу (2012 Global Peace Index) Росія опустилася на одне з останніх місць – 153-тє зі 158 (торік вона була на 147-му).



Україна найняла юридичну компанію зі США, щоб та дала юридичну оцінку справедливості ув’язнення Юлії Тимошенко.



14 червня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, гроза, шквали 15-20 м/с, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, удень +26...+28 градусів.

 

В минувшую субботу провожал в аэропорт знакомых - и ужаснулся от того, сколько молодежи с чемоданами толпились в очереди на рейс Львов-Неаполь.



Дослідження УЄФА стверджують, що польська та українська індустрія еротики і сексу розраховує на великий попит під час чемпіонату.

 

Хотя питерцы говорили, что белые ночи уже отошли, ночью не мог заснуть из-за того, что за окнами было светло, как днем




Друга особа в "Аль-Каїді" Абу Ях'я аль-Лібі, якого влада США минулого тижня оголосила вбитим, виступив з відеозверненням. Воно розміщене на одному з ісламістських сайтів.


На острови венеціанської лагуни у вівторок, 12 червня, вдарив торнадо. Гігантська лійка, яка рухалася з величезною швидкістю, змітала все на своєму шляху.




6-річний уболівальник української збірної Тимур, фотографія й відео якого підірвали Інтернет, є сином депутата Верховної Ради.



Влада Тунісу оголосила комендантську годину в восьми гуверноратах (провінціях) країни, зокрема – в столиці держави, місті Туніс.

 

Жителі села Мар'янівка (Жовті Води) стурбовані, що їхньому регіону загрожує екологічна катастрофа. Місцева влада обіцяє перевірити роботу заводів.



Українські дівчата сприймають Євро-2012 як шанс вийти заміж за іноземця і вже розпочали шлюбні ігри. Здебільшого об'єкти полювання – шведи, бо їх у Києві найбільше.



Во время трансляций матчей Евро-2012 некоторые болельщики забывают даже о собственных детях



Майже два десятки великих пожеж вирують у дев'яти штатах США. Однією з причин такого масштабного стихійного лиха стала засуха.



На паливному ринку склалася парадоксальна ситуація. У Міненерго заявляють, що автомобільне паливо дешевшає недостатньо швидко.