Вт, 2024-03-19, 12:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Юбилейный 90-й оперный фестиваль Arena di Verona открывается в пятницу на всемирно известной исторической сцене под открытым небом - античном амфитеатре в итальянской Вероне - оперой Моцарта "Дон Жуан".
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Программный сбой биржевого робота, зафиксированный в Москве в четверг вечером, обошелся некому крупному игроку на валютном рынке в крупную сумму.





В Финляндии опубликованы карты Генштаба советской армии 1980-х годов, времен холодной войны, раскрывающие планы захвата столицы государства Хельсинки.



Глава старейшей в России независимой правозащитной организации Московской Хельсинкской группы Людмила Алексеева объявила о выходе из состава президентского Совета по правам человека (СПЧ).



Свого часу Ринат Ахметов звернув увагу на Коноплянку і через мене запропонував "Дніпру" 15 мільйонів. Ігор Коломойський відмовився продавати футболіста.


Украинский нападающий Андрей Шевченко ответил отказом на предложение клуба MLS "Монреаль Импакт". 30 июня заканчивается контракт легендарного форварда с киевским "Динамо" и он может стать свободным агентом



З настанням спеки вода у Дніпрі позеленіла, мертва риба пливе за течією або прибивається хвилями до берега річки.



У ніч проти п'ятниці, 22 червня, група бойовиків руху "Талібан" здійснила напад на готель Spozhmai в зоні відпочинку на березі озера Карга поблизу Кабула.



Пивоварня "Оболонь" через високий податковий тиск та з метою просування бренду може перенести частину виробництва за кордон, зокрема до Китаю, Бєларусі чи Росії.



Президент запорізького "Металурга" Андрій Курганський повідомив про подальші плани розвитку колективу, зазначивши, що в новому сезоні в прем'єр-лізі України клубом керуватимуть інші функціонери.



Літо… Асоціації  пов’язані з цією порою року найрізноманітніші. Та й літо в кожного своє:  сонячне, тепле, ароматне, спекотне, легке, росяне, романтичне, фестивальне, зоряне; літо теплого моря, літо подорожей.



В Ровно среди бела дня произошел пожар на последнем этаже 14-этажного дома. Пожарные, как оказалось, не оснащены лестницами такой высоты.



Дев’ятий міжнародний фестиваль "Країна Мрій" запрошує 22-23 червня на Співоче поле у Києві.




Влада Об'єднаних Арабських Еміратів готується ухвалити закон, що посилює покарання для туристів за "непристойний вигляд і поведінку".




Завдяки Євро-2012 європейці виявили у себе під боком комфортну і доброзичливу країну.



Фракція Партії регіонів буде порушувати питання про внесення змін до Конституції щодо запровадження в Україні двомовності у разі, якщо не буде прийнятий у цілому мовний законопроект.



У моего дома когда-то было аж два агентства недвижимости. На месте одного сейчас овощной магазин, на месте другого за три года уже успели "пожить" и турагентство, и магазин одежды, и тату-салон, сейчас там продают экологически чистую бытовую химию.



За 55 тысяч гривен каждый львовянин может стать независимым от "Водоканала". Такая стоимость бурения скважины и изготовление проекта под собственную скважину возле дома.



23 червня в Києві мінлива хмарність, вночі короткочасний дощ, вдень невеликий дощ, місцями грози, вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі місцями шквали 15-20 м/с.



Після піврічного конфлікту два найбільші оператори мобільного зв'язку - "Київстар" і МТС - домовилися про умови взаємного з'єднання мереж.



Під час посадки на аеродромі міста Санта-Ана в Каліфорнії у Boeing 737-800 на правій стійці шасі вибухнули одразу дві покришки.



На странице сайта Генерального консульства Польши во Львове, на которой происходит регистрация желающих получить индивидуальную польскую визу, произошли определенные изменения.



Кабінет міністрів України пропонує підвищити з 1 вересня цього року ставки акцизу на коньяк майже на 70% - до 45,87 грн/літр 100%-го спирту. Відповідний проект закону зареєстрований в парламенті 21 червня.



Австралійським й індонезійським морякам вдалося врятувати 110 із 200 пасажирів судна, що перекинулося в четвер біля узбережжя австралійського острова Різдва в Індійському океані.



Про те, як збагатилися на підготовці та проведенні Євро-2012 деякі компанії і чиновники, мовилося чимало, і, напевно, стільки ж буде сказано після завершення футбольного свята та підбиття підсумків.



В Італії розпочався 24-годинний загальний страйк працівників громадського, залізничного, повітряного і водного транспорту. Він не торкнеться лише північної області Емілія-Романья.


 

Науковці, які займаються розшифровкою ДНК жителів сучасної Ефіопії, знайшли непряме підтвердження легенди про царицю Савську.