Вт, 2024-03-19, 11:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Руководители городов, в которых расположены тепловые электростанции ДТЭК, собрались за круглым столом, чтобы обсудить общие вопросы, поделиться опытом и выработать предложения к сотрудничеству.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-06-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В горах Північної Осетії пропали шестеро туристів з України. Вони у встановлений час не вийшли на зв'язок.



1 липня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер східний, 3-8 м/с. Температура вночі +14...+16 градусів, удень +27...+29 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Податкова міліція опечатала і обшукала приміщення, де раніше знаходилися склади інтернет-магазину Rozetka.ua.



Благодійний концерт 30 червня в офіційній фан-зоні Євро-2012 в Києві розпочнеться з виступу сера Елтона Джона, після чого на сцену вийде гурт Queen.



Президент УЄФА Мішель Платіні вважає, що Україна і Польща прекрасно організували чемпіонат Європи з футболу 2012 року.



30 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, вдень +24...+26 градусів.



Після 13-добового космічного польоту модуль космічного корабля "Шеньчжоу-9" у п'ятницю, 29 червня, благополучно приземлився в автономному районі Внутрішня Монголія (Північний Китай).



Унікальні рештки Трипільської культури виявили археологи у Чернівецькій області. У селі Ожево поблизу Новодністровська вчені знайшли місце давнього поселення, якому майже шість тисяч років



Зараз насправді існує загроза відновлення СРСР. Таку думку висловив посол Грузії в Україні Григол Катамадзе.



ЄС і надалі повинен вимагати від Києва звільнення представників опозиції. Як пише в статті на сайті Frankfurter Rundschau Ульрих Крекель, європейські політики у вигляді футбольних уболівальників на ЧЄ - не найвірніший аргумент на цьому фоні.



У вболівальників ще залишилася можливість придбати квитки і подивитися фінал Євро-2012 на "Олімпійському" - у продажу є 2 тис квитків вартістю 330 євро.


 

Получение визы для въезда в Арабские Эмираты — единственная сложность, стоящая перед самостоятельными путешественниками на пути в роскошный и многоликий Дубай.