Вт, 2024-03-19, 10:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Матчами у квартеті D сьогодні завершується програма першого туру групового раунду Євро-2012. Порядок під час поєдинку "Ле Бле" зі збірною "Трьох Левів" у Донецьку забезпечать за допомогою винищувачів.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



12 червня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, гроза, в окремих районах град, вітер південно-західний, 7-12 м/с, шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, удень +26...+28 градусів.

 

Самую дорогую квартиру в мире с одной спальней в элитном пригородном районе Токио выставили на продажу за 21,8 миллиона долларов




Сьогодні матчами в квартеті D завершується програма першого туру групового раунду Євро-2012. У першому матчі дня, в Донецьку, зустрінуться збірні Англії і Франції.



Уже з півроку в молдавських селах регіону колотнеча: заїжджі емісари закликають місцевих мешканців під час всеукраїнського перепису визнати себе румунами.



Позаминулого тижня мовне протистояння вихлюпнулося під стіни Верховної Ради. З одного боку - прибічники владної коаліції, які підтримують законопроект про регіональні мови.




У неділю вночі через несприятливі погодні умови (дощ, пориви вітру) знеструмлено 426 населених пунктів, повідомляє сайт МНС у понеділок вранці.



Авіакатастрофа поблизу Бородянки на Київщині сталась у момент, коли літак Л-410 із парашутистами вже йшов на аварійну посадку.



Соціалістична партія Франції, за попередніми даними, здобула більшість голосів у ході першого туру парламентських виборів, який відбувся в неділю, 10 червня.