Вт, 2024-03-19, 11:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Украинская этногруппа "ДахаБраха", магическая музыка которой влюбляет в себя не только тех, кому украинский фольк близкий и родной, но и тех, кто еще не подозревал, что в нем теплится любовь к этому жанру, подружился с белорусским инструментальным трио Port Mone
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



З чотирьох тигренят, які народилися у самки бенгальського тигра-альбіноса Тигрюлі в ялтинському зоопарку, вижила тільки дівчинка.



Президент Парламентської Асамблеї Ради Європи Жан-Клод Міньйон планує зустрітися з екс-прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко. Про це він заявив учора під час зустрічі з Євгенією Тимошенко.



2 особи загинули, 3 госпіталізовані, 67 дахів приватних житлових будинків пошкоджено в результаті сильного дощу з градом та шквалистих поривів вітру в ніч з 14 на 15 червня.



Банківська система володіє достатнім обсягом ресурсів, щоб активно видавати іпотечні кредити, в т.ч. – в рамках 3%-вої держпрограми.



17 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +26...+28 градусів.



Нелицензионное программное обеспечение "трещит по швам". Лицензионное могут купить только богатые ... 84% украинских пользователей работают на нелегальном программном обеспечении

 

Криштиану Роналду фанаты (а особенно фанатки) обожают не только за его спортивные таланты, а за то, что он - красавчик и икона стиля.




У результаті сутичок між мусульманами і буддистами на заході М'янми в період з 28 травня по 14 червня загинули 50 осіб, ще 54 отримали поранення.



Другий тур президентських виборів розпочався в Єгипті. Голосування триватиме два дні і завершиться в неділю.

 

Оценка физического состояния (потенциальных возможностей) той или руппы мышц человека и их реабилитация, восстановление.




У кінці вересня в Криму стартують зйомки художнього фільму "Хайтарма" ("Повернення"), який розповідає про трагічну сторінку з життя кримських татар - сталінської депортації 1944 року.



США уважно стежать за пересуванням російського військово-транспортного судна, що прямує до Сирії з вантажем зброї, спорядження та загоном морської піхоти.



Шестнадцать часов от Львова на автомобиле после обновление гардероба к пляжному сезону - и вы в Крыму ... Правда, путешествие на юг на "железном коне" не для слабонервных ...



Троє активісток FEMEN, про викрадення яких рух заявив ввечері 15 червня, вночі вийшли на зв'язок з моргу калінінської лікарні Донецька.



Народний депутат від Партії регіонів Василь Кисельов вважає, що деякі європейські політики, в тому числі й канцлер Німеччини Ангела Меркель, проявляють необ'єктивність, висловлюючи підтримку Юлії Тимошенко.