Вт, 2024-03-19, 11:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Cемь объектов недвижимости, общая площадь которых составляет порядка 6000 гектаров, будут возвращены Турцией Болгарскому экзархату в Стамбуле.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Режиссер Андрей Прошкин представил сегодня в основном конкурсе 34-го Московского международного кинофестиваля (ММКФ) свой новый фильм "Орда".



В последнее время в прессе циркулируют слухи о новом романе секс-символа Голливуда Джонни Деппа, который в минувший вторник официально объявил о том, что расстается со своей гражданской женой Ванессой Паради, с которой прожил 14 лет и имеет двух детей – 13-летнюю Лили Роуз и 10-летнего Джека.




УЕФА оштрафовал Российский футбольный союз на 35 тысяч за поведение российских болельщиков на матче Россия – Греция.




Солдаты и офицеры "Свободной армии Сирии", укомплектованной из дезертировавших из регулярных войск страны военнослужащих, вот уже несколько месяцев получают зарплату.




Землетрус магнітудою 6,6 стався в суботу в провінції Ачех на півночі індонезійського острова Суматра.



Біля узбережжя Австралії затонуло судно із сотнями біженців. Щонайменше 90 нелегальних біженців вважаються загиблими внаслідок корабельної аварії в індонезійських водах на шляху з Шрі-Ланки до Австралії.


У Львові стартувала масштабна виставка колекції творів "Живопис у Нормандії". Тут присутні твори Моне, Будена, Жеріко, Курбе, Коро, Дюфі, Ренуара тощо. Французьких художників виставляють у Львові вперше від 30-х років ХХ століття.


На території Росії хочуть зробити обов'язковими "чорні скриньки" для пасажирських транспортних засобів. З відповідною ініціативою виступило Міністерство транспорту. Як "чорні скриньки" чиновники пропонують використовувати апаратуру екстреного реагування при аваріях "ЕРА-ГЛОНАСС".



Невідомі люди здійснили кілька нападів на філії банків Banamex і HSBC у Мексиці. Внаслідок атак поранено щонайменше 5 осіб.

оформить товары на таможне

 

Залог успешной внешнеэкономической деятельности – быстрое и беспрепятственное таможенное оформление импортируемых и экспортируемых грузов. Переоценить своевременность поставок невозможно, ведь, как известно, время – это деньги.




У короля Іспанії Хуана Карлоса Першого, можливо, є незаконнонароджена донька в Бельгії, повідомляють місцеві ЗМІ. Мова йде про 46-річну мешканку передмістя бельгійського Гента Інгрід Сарто.



Національний банк України пропонує встановити штраф у розмірі 8,5 тис грн за відсутність платіжних терміналів у сфері торгового та інших видів обслуговування.



Переможцем щорічного конкурсу на звання найпотворнішого собаки в світі, що проходить в США, став пес Маглі з Великобританії.



Самиця суматранського носорога народила дитинча в заповіднику в Індонезії - це четвертий за сто років випадок народження представника цього вимираючого виду в неволі.



Щонайменше сім осіб загинули і ще 44 зазнали травм унаслідок катастрофи чеського автобуса поблизу автомобільного тунелю "Світи-Рок" у Хорватії, повідомили в суботу місцеві рятувальники.



У громадян України сформувався стійкий образ Конституції як об'єкта неефективних експериментів, кожен з яких призводить до погіршення ситуації в державі.



24 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, вдень +24...+26 градусів.



Отцу Николаю Несправи, настоятелю храма в честь иконы Божией Матери Иверской, днепропетровские байкеры подарили ... мотоцикл.



Журналіст німецького таблоїду Bild вибачився за свою статтю, де він назвав Україну "країною повій". А тепер каже, що не хотів нікого ображати.





У чвертьфіналі Євро-2012 на "Донбас-Арені" сьогодні зустрінуться збірні Іспанії та Франції. Донецьк зустрів чинних чемпіонів світу та Європи традиційними хлібом-сіллю та спекою.