Вт, 2024-03-19, 13:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У центрі Львова в день відкриття Євро-2012 з'явилися невеликі плакати, на яких президента України Віктора Януковича порівнюють з покійним лівійським диктатором Муаммаром Каддафі.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-06-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




9 червня в столиці України стартує урбан-фестиваль I Love Kiev.


Поточного року доходи в сумі понад мільйон гривень задекларувала 2291 особа. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції, присвяченій підсумкам кампанії "Декларування-2012" директор департаменту оподаткування фізичних осіб Державної податкової служби України.



9 червня в Києві мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, у другій половині дня короткочасний дощ, грози, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, вдень +26...+28 градусів.



У спільному дослідженні Тревіса Страккера і науковців Меморіального онкологічного центру Слоан-Кеттерінг у Нью-Йорку отримано нові відомості про походження ракових пухлин.



Колишній гітарист і вокаліст Fleetwood Mac Боб Уелч (Bob Welch), який зробив потім сольну кар'єру, покінчив життя самогубством, вистріливши собі в груди з рушниці. Йому було 65 років.



УНА-УНСО оголосила всеукраїнську мобілізацію в лави організації. Відповідне рішення у четвер підписав голова організації, син головнокомандувача УПА Юрій Шухевич.



Німецький фридайвер Том Сітас встановив новий світовий рекорд зі статичного апное - затримки дихання на мінімальній глибині в розслабленому стані. Він протримався під водою без повітря 22 хвилини і 22 секунди.



В Україні засудили двох шпигунів з КНДР - їм дали по 8 років позбавлення волі.



Уряд Великобританії планує на законодавчому рівні заборонити громадянам країни змушувати своїх дітей укладати шлюб, передбачивши для порушників покарання у вигляді позбавлення волі.



Власти Перу сообщили, что в Андах пропал вертолет, на борту которого находились 14 человек: восемь туристов из Южной Кореи, а также граждане Швеции, Чехии, Нидерландов и трое перуанцев.



Жизнь современных людей очень насыщенна различными делами и заботами, а поэтому время стало самым ценным ресурсом для каждого делового человека.



У Лондоні археологи знайшли залишки театру XVI століття, в якому, скоріше за все, проходили прем'єри п'єс "Генріх V" і "Ромео і Джульєтта" англійського драматурга Уїльяма Шекспіра.



8 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +22...+24 градуси.



Використання лісових ресурсів, таких як гриби, ягоди і навіть кора дерев, тепер стане платним. Поки що - лише на Хмельниччині. Депутати місцевої облради пояснюють своє рішення прагненням забезпечити раціональне використання ресурсів лісу.



На 36-й сесії Комітету Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО буде розглянуто питання збереження об’єктів культурної та історичної спадщини Києва: Софії Київської, прилеглих монастирських споруд та Києво-Печерської лаври.



В Україні гарячково завершується підготовка до приїзду іноземних фанатів. Найбільше недоробок виявилось у Києві.