Вт, 2024-03-19, 08:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У суботу, 2 червня, через технічні неполадки електропоїзд Hyundai не вийшов у рейс з Харкова на Київ.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-06-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Влада КНР знімає мораторій на проекти у сфері атомної енергетики, накладений більше року тому після аварії на атомній електростанції Фукусіма в Японії.



Україна планує зберегти свою присутність в Афганістані навіть після 2014 року, коли НАТО виведе звідти свій контингент.



В Інсбруку відбувся товариський поєдинок між збірними Австрії та Україні. Команда Олега Блохіна зазнала своєї першої поразки за сім останній матчів, поступившись господарям на останніх хвилинах основного часу поєдинку.



31 травня, стали відомі результати 12-го літературного конкурсу "Коронація слова". Найкращих авторів романів, п'єс, кіносценаріїв та пісенної лірики нагородили у виставковому центрі Acco International.



Лідером найдорожчих в експлуатації автомобілів став Mercedes-Benz SLS AMG. Мало того, що дводверне купе оцінене в США в 210 875 доларів, власникові запропонують розпрощатися з купою грошей, для того щоб поставити автомобіль на облік і спокійно їздити по вулицях.