Вт, 2024-03-19, 11:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Професор Оксфордського університету Роджер Пенроуз і вірменський астроном Ваха Гурзадян стверджують, що знайшли докази існування Всесвіту до так званого Великого вибуху, який науковці вважали умовною подією створення системи галактик.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-06-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Український Vogue, який стане двадцятим міжнародним виданням легендарного журналу, вийде на український ринок у друкованому та електронному вигляді.



Спеціальна податкова інспекція Бельгії звинувачує нинішнього комісара ЄС з питань торгівлі Карла де Гухат у шахрайстві, яке полягає в тому, що він не задекларував 1,2 млн євро прибутків від продажу цінних паперів у 2005 році.



В ізраїльських ЗМІ обговорюється історія евакуації машини, в якій знаходилась спляча дитина. Газета "Едіот Ахронот" стверджує, що в автомобілі спав 4-річний син відомого ізраїльського бізнесмена.



"Люди радітимуть футболу, і у них не буде часу на секс", - переконаний Маркіян Лубківський, директор Євро-2012 в Україні.



Капітан збірної України з футболу Андрій Шевченко за три з половиною години після матчу, де він забив у ворота шведської команди два голи, потрапив в аварію.



Заступник командувача іранських ВМС контр-адмірала Аббас Заміні заявив, що Ісламська республіка розпочала розробку власних атомних підводних човнів.



Нова ініціатива Кабміну - законопроект "Про зайнятість населення" вже пройшов перше читання.



Влада США звинувачує 33-річного громадянина України Максима Шинкаренка у поширенні дитячої порнографії. Розслідування цього випадку є найбільш успішним розслідуванням злочинів, пов'язаних з дитячою порнографією в історії США.




СБУ і прокуратура Києва дізналися, що у двох столичних наркологічних клініках людей не лікували, а, навпаки, ще більше підсаджували на наркотики.



13 червня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, гроза, в окремих районах град, вітер південно-західний, 5-10 м/с, місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +28...+30 градусів.



Укрзалізниця розробляє схему виплат компенсацій пасажирам за запізнення поїздів "Інтерсіті+" більш ніж на 30 хвилин.



Столиця Росії знову ввійшла до п'ятірки найдорожчих для іноземців міст світу за версією компанії Mercer Human Resource Consulting.



У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що перемогу збірної України з футболу над збірною Швеції українські фани відсвяткували бурхливо, але без пригод.



За последние несколько лет цены на аренду недвижимости в Украине удвоились. В столице средняя стоимость аренды однокомнатной квартиры выше, чем размер средней заработной платы