Вт, 2024-03-19, 06:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Розробник антивірусного програмного забезпечення компанія McAfee оприлюднила дослідження поведінки підлітків в Інтернеті, опитавши близько 2 тис. американських тінейджерів та їхніх батьків.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


На заході США продовжують вирувати сильні лісові пожежі. Епіцентр зараз знаходиться в районі міста Колорадо-Спрінгс в Колорадо. Ця пожежа, ставши новим рекордсменом штату, вже спалила до попелу сотні житлових будинків і змусила 30 000 місцевих жителів залишити небезпечний район.


Літак російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва не розвертали в аеропорту Донецька, оскільки він і не збирався туди летіти, заявила прес-секретар глави уряду Наталія Тімакова, коментуючи скандальну інформацію, що потрапила в ЗМІ з легкої руки високопоставленого українського чиновника.


Глава дипломатії Євросоюзу Кетрін Ештон закликала в четвер, 28 червня, владу Білорусі припинити політику переслідування опозиції, ЗМІ і громадянського суспільства, висловивши стурбованість посиленням "репресивної влади КДБ".



Невідомі вбили імама сільської мечеті і ще одну людину в Дагестані і підпалили будівлю мечеті. Про це повідомив представник прес-служби МВС Дагестану.




Молода британка Наташа Сміт піддалася жорстокому нападу під час роботи над репортажем в столиці Єгипту Каїрі.



Новий сингл британського гурту "Muse" - "Survival" - стане офіційним гімном літніх Олімпійських ігор у Лондоні, які стартують 27 липня.



Саміт ЄНП в Брюсселі обговорив можливість застосування ЄС санкцій до України через ситуацію із політично вмотивованими судовими процесами, заявляє заступник голови партії "Батьківщина" Григорій Немиря.



Шеф-редактор сайту Lb.ua Соня Кошкіна впевнена, що звернення в прокуратуру народного депутата від ПР Володимира Ландика щодо журналістів lb.ua, тільки привід для розправи з незалежним виданням.




Екс-прем’єр Юлія Тимошенко відмовилася від проведення комісійної судово-медичної експертизи.



29 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +22...+24 градуси.