Вт, 2024-03-19, 05:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Міністри внутрішніх справ країн Європейського Союзу ухвалили рішення, яке дає можливість країнам-членам відновлювати прикордонний контроль на внутрішніх кордонах Шенгенської зони на період до шести місяців.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Європейська бізнес-асоціація (ЄБА) заявляє, що українська влада чинить надмірний податковий тиск на бізнес. Про це в ході засідання Ради інвесторів при президентові повідомив президент асоціації Томаш Фіала.



Уряд Великобританії прийняв рішення бойкотувати Євро-2012 в Україні в знак протесту проти "виборчого правосуддя", застосованого до екс-прем'єру Юлії Тимошенко.




УЄФА призначив арбітрів на матчі першого туру Євро-2012. Гру збірної України проти Швеції обслужить турецька бригада арбітрів на чолі з Джюйнетом Чакиром. Допомагати йому на лініях будуть Бахаттін Дуран і Тарік Онгун , за воротами - Хусейн Геджек і Бюлент Йілдирим.




Легендарний співак Елтон Джон і група Queen виступлять на Майдані Незалежності в Києві з благодійним концертом проти СНІДу напередодні фіналу чемпіонату Євро-2012.




У Єврокомісії підтверджують відсутність намірів відвідувати матчі Євро-2012 в Україні. Про це заявила сьогодні на брифінгу речник Єврокомісії Піа Аренкільде Хансен.




Президент Польщі Броніслав Коморовський завтра, 8 червня, перед урочистим відкриттям фінальної частини чемпіонату Європи з футболу планує провести переговори з президентом України Віктором Януковичем.




Державне підприємство Державного управління справами "Гарант-сервіс" закупило фрукти за цінами, що вдвічі перевищують ринкові, пишуть "Наші гроші".



Перші футболісти прилетіли сьогодні до України. Збірна Швеції поселиться до готелю "Червона рута" в Обухівському районі. Там команда проживатиме протягом всього періоду Єврочемпіонату. А до Донецька вже прибула збірна Франції, повідомляє "Наш Век".




Тернопільський музичний гурт Los Colorados вже підкорив Америку, на черзі Європа. Популярність до хлопців прийшла, коли музики переспівали хіт Кеті Пері, а потім і Rammstein.



В Україні найдорожчі іпотечні кредити відносно доходів домогосподарств. Про це заявляють аналітики "Ерсте Банку".



Глобальні повені і посухи, локальні смерчі, коли в одному місті одночасно ніби кілька пір року, - чимало українців пов'язують це з наближенням кінця світу.



Європарламент (ЄП) оголосив, що за справою Юлії Тимошенко від імені Євросоюзу спостерігатимуть авторитетні політики - Олександр Кваснєвський і Патрік Кокс, які готові вирушити до Києва.