Вт, 2024-03-19, 13:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Нова влада Парагваю відключила в неділю, 24 червня, сигнал суспільного телебачення країни, що передавало у своєму ефірі інформацію про акції протесту проти усунення президента Фернандо Луго.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



З 1 липня почне діяти законопроект №9661 - зміни в Податковий кодекс України.


Іспанське метеорологічне агентство оголосило екстрене попередження через аномальну спеку. У 29 іспанських провінціях запроваджена "жовта" категорія небезпеки.




Американським науковцям, можливо, вдалося розкрити таємницю велетенських статуй з острова Пасхи, розгадавши, яким чином творці могли пересувати їх на великі відстані.



Українці – фантастично гостинний народ, а атмосфера в країні під час Євро-2012 на 100% позитивна.



Щонайменше 16 людей загинули за останні три дні ввнаслідок повені, викликаної зливами в південних і північних провінціях Китаю.



У Шотландії напередодні референдуму з питання про можливу незалежність починається кампанія під гаслом "Краще разом", мета якої - переконати шотландців залишитися в складі Великобританії.



Київський райсуд Харкова ухвалив призначити наступне засідання у справі про зловживання корпорації "Єдині енергетичні системи" на 10.00 10 липня.



26 червня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями гроза, вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, вдень +21...+23 градуси.



В суботу, 23 червня, в ДТП на Полтавщині потрапив відомий атлет Юрій Малько. Від отриманих травм спортсмен помер у реанімації, не приходячи до тями.




Помер останній представник галапагоських черепах виду Geochelone abingdoni на прізвисько Самотній Джордж. Йому було близько 100 років.



Україну під час чемпіонату Євро-2012 відвідало вже близько 900 тис уболівальників, повідомив директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.



Безперервні зливи, які тривають на півночі Британії вже два тижні, залили один з найстаріших музичних фестивалів Європи на острові Вайт. Потоки води і бруду змивали намети з відвідувачами, а пройти по концертному майданчику можна було лише в гумових чоботях.




У столичному зоопарку не стало антилопи нільгау. Ці тварини цікаві своєю схожістю на корів.



Новенькие автомобили на скорости выписывали довольно сложные виражи, обгоняя друг друга, преодолевали искусственные препятствия, демонстрируя высокую маневренность и легкость в управлении.



Уже семнадцатый год подряд семья Джуманчукив из села Ковалевка на Ивано-Франковщине не имеет никаких проблем с газом.



Чего и сколько сажать? Это трудный вопрос для мелких украинских фермеров, которые имеют свою землю, купили мотоблок и хотят зарабатывать деньги своим трудом. Так как они не имеют маркетинговых отделов, которые бы делали прогноз потребностей рынка и цен.