Чт, 2024-04-25, 21:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Вечером 28 ноября в Киеве до конца суток удержится туман, а 29 ноября возможен гололед, сообщает пресс-служба Киевской городской госадминистрации.
 

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2015-11-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Державне агентство України з питань кіно на 50% профінансує повнометражний ігровий фільм "Червоний" Зази Буадзе за романом Андрія Кокотюхи.


 

Канада сьогодні, 28 листопада, передасть українським саперам обладнання для розмінування на суму 2,5 млн дол. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Генштаб Збройних Сил України.


 

Трактування власників Карти поляка, як громадян Польщі і можливість отримання громадянства через рік для тих, хто хоче жити в Польщі – такі зміни до Закону про Карту поляка представив голова комісії у справах зв’язків із поляками Міхал Дворчик.
 


 

У резиденції президента РФ Володимира Путіна в Ново-Огарьово посилять заходи, щоб не допустити витоку інформації. Це підтвердив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.


 

 

У зв'язку з похолоданням і відсутністю електрики на півострові з 1 грудня закриваються санаторії, повідомила прес-служба кримського "управління МНС".


 

Як повідомили у прес-службі глави держави, президентське подружжя поклало композиції з колосків та калини, переплетені стрічками в національних та скорботних кольорах, до підніжжя Пам’ятного знаку жертвам Голодомору 1932 –1933 років на Михайлівській площі у Києві.


 

МИД Турции рекомендует гражданам страны не ездить в Россию без крайней необходимости. Это связано с трудностями, с которыми сталкиваются турки в РФ, указано в заявлении ведомства.


 

З 18 години 27 листопада до 6 ранку 28 листопада бойовики 10 разів відкривали неприцільний вогонь в районах Авдіївки, Мар'їнки, Зайцевого та Луганського. Про це повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.


 

Гурт "Друга ріка" вирішив екранізувати власні сновидіння. Музиканти зняли сюрреалістичне відео на пісню "Засинай", у якому показали, що бачать уві сні.