Пт, 2024-04-26, 18:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Новим маршалком (спікером) Сейму Польщі обрано Марка Кухцінського. Про це у четвер 12 листопада повідомив посол України в Польщі Андрій Дещиця у Twitter.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-11-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Євросоюз і Україна не збираються відкладати створення зони вільної торгівлі і вносити будь-які зміни до тексту Угоди про асоціацію. Про це заявив голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінський на бізнес-форумі в Києві.


 

Місія ключового кредитора України Міжнародного валютного фонду прибула до Києва й розпочала роботу, повідомив заступник міністра фінансів Артем Шевальов на бізнес-форумі в Києві.


 

Верховна Рада України ухвалила постанову про визнання геноциду кримськотатарського народу (№2493а). За це рішення проголосували 245 народних депутатів із 338, зареєстрованих у сесійній залі.


 

Верховна Рада сьогодні, 12 листопада, ухвалила закон про Державне бюро розслідувань (№ 2114). За це рішення проголосував 241 народний депутат із 344 зареєстрованих у сесійній залі.


 

Рада національної оборони і безпеки України рекомендує Кабінету міністрів забезпечити рівень видатків на сектор безпеки і оборони у 2016 році в обсязі 5% від ВВП.


 

"Книгу "Політ над Чорним морем" українського літератора Ігоря Павлюка визнали найкращою за підсумками відкритого голосування, організованого англійським ПЕН-центром", - йдеться у повідомленні.


 

 

Національний банк може націоналізувати "Приватбанк" у тому разі, якщо його акціонери не будуть виконувати свої зобов'язання.


 

 

Міжнародний союз сучасного п'ятиборства назвав українця Павла Тимощенка спортсменом року. Про це повідомляє сайт організації.


 

Учорашній вечір російсько-терористичні найманці розпочали з обстрілів наших позицій на Луганському напрямку поблизу Трьохізбенки із 82-міліметрових мінометів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.


 

Днепродзержинск, крупный промышленный центр Украины, еще издали приветствует путников клубами серого дыма, вырывающегося из заводских труб, да маревом, что коричневой пеленой окутывает весь город.