Ср, 2024-04-24, 20:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В офіс олігарха Ріната Ахметова в Києві намагалися прорватися молоді люди з фаєрами і димовими шашками, які влаштували акцію біля будівлі СКМ на вулиці Десятинній.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-11-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Кривому Розі на Дніпропетровщині в неділю, 29 листопада, проходить віче проти результатів виборів міського голови. Мітингувальники прорвалися в будівлю міськради, внаслідок чого відбулася сутичка з працівниками поліції.


 

В рамках двухдневного визита в Париж президент Украины Петр Порошенко встретится с президентом Турции Реджепом Тайипом Эрдоганом, канцлером Германии Ангелой Меркель и премьер-министром Канады Джастином Трюдо.


 

Вкотре офіційний захід перетворився на скандал через посилену охорону державних діячів. Зокрема, Наталя Дзюбенко-Мейс, вдова історика, дослідника Голодомору Джеймса Мейса, на своїй сторінці в Facebook повідомила, що її не пустили в музей Голодомору.


 

 

В Одесі в ніч на 29 листопада сталася пожежа у волонтерському центрі. Про це в Facebook повідомив один з активістів, член ПС Сергій Стерненко.


 

 

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що посилення заходів безпеки необхідне, бо й на нього були спроби замаху.


 

На місцевих виборах в Маріуполі, в неділю, 29 листопада, на двох ділянках контрольний лист був кинутий в урни для голосування без печатки, у зв'язку з цим одна дільниця закрита.


 

Мэр Киева Виталий Кличко, экс-чемпион мира по версии WBC отреагировал на поражение своего брата от британца Тайсона Фьюри 28 ноября в Дюссельдорфе. По его словам, Владимир заслуживает матча-реванша.


 

 

Минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики активно обстрілювали позиції українських військових.