Пт, 2024-04-26, 18:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України один український військовослужбовець загинув, троє зазнало поранень, розповів спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-11-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

С древних времён барышни всех возрастов делают все возможное для того, чтобы всегда выглядеть привлекательно. Немалую роль в этой гонке за красотой играет одежда, а, в частности, нижнее белье.


 

Уряд України введе мораторій на виплату єврооблігаційного боргу на 3 млрд дол., якщо РФ не погодиться із запропонованими умовами реструктуризації, заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.


 

У 14 із 29 міст, де 15 листопада відбудеться повторне голосування на виборах мера, високий рівень потенційної конфліктності під час голосування та підрахунку голосів, зазначають у Громадянській мережі ОПОРА.


 

До кінця наступного року банківська система України перебуває на етапі перезапуску, і кредитування може бути відновлене із середини 2016 року. Про це повідомляється на сторінці Національного банку України.


 

ВАТ "Запоріжжяобленерго" обмежило енергопостачання ПАТ "Запорізький завод феросплавів" за борги. Про це повідомляє прес-служба "Запоріжжяобленерго".


 

Верховна Рада має намір скасувати ліцензування експорту та імпорту етилового, коньячного і плодового спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів із метою скоротити корупційне навантаження на бізнес і стимулювати зовнішньоекономічну діяльність України.


 

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус закликав депутатів Верховної Ради не блокувати законопроект про внесення змін до процесу приватизації і скасувати обов`язковий продаж 5-10% акцій стратегічних держкомпаній на фондових біржах.


 

Спільні збори утримувачів нот за участю в позиці "ПриватБанку" на 150 млн доларів і акціонера банку, який викупив додаткову емісію нот на 70 млн доларів, 11 листопада схвалили реструктуризацію цінних паперів.


 

Київська патрульна поліція затримала резидента Comedy Club Сергія Стахова за керування автомобілем без прав і під дією наркотичних речовин.


 

Починаючи з 18.00 вчорашнього вечора бойовики 11 раз відкривали провокаційний вогонь у бік українських позицій. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.