Чт, 2024-04-25, 06:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Українська льотчиця, народний депутат Надія Савченко під час судового засідання у РФ перекладає свою книгу російською мовою. Про це у середу, 11 листопада, повідомив її адвокат Марк Фейгін.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2015-11-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Україна скоротила споживання природного газу на 19%, заощадивши таким чином мільярдні кошти, повідомив сьогодні, 11 листопада, під час засідання уряду прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк.


 

В Запорожской области потерпел крушение военный самолет, в результате чего погиб пилот. Об этом сообщает Министерство обороны. "Сегодня около 10 утра во время выполнения планового учебного полета разбился самолет Воздушных сил ВС Украины Су-25.


 

В Варшаве прошел очередной националистический "Марш независимости". На этот раз ежегодное шествие представителей националистических и патриотических организаций проходило под лозунгом "Польша для поляков. Поляки для Польши".


 

За минулу добу в зоні проведення АТО на Донбасі зафіксовано 21 випадок порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків, один український військовослужбовець загинув, ще п'ятеро зазнали поранень.


 

Представники Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС) і компанії Westinghouse підписали угоду про тестування програмного комплексу BEACON TSM, призначеного для нейтронно-фізичних розрахунків параметрів активної зони реактора, що експлуатує паливо двох виробників.


 

У Національному музеї українського народного декоративного мистецтва з 14 листопада працюватиме виставка "Скриня у побуті української родини", побудована на матеріалах власної колекції.


 

Оприлюднено склад збірної України на чемпіонат світу зі стрибків на батуті, який стане кваліфікаційним до Олімпійських ігор-2016 в Ріо-де-Жанейро. Україну на ЧС представлятимуть 16 спортсменів.



Любая бытовая техника не застрахована от поломки. В том числе и стиральная машина. Не стоит особенно расстраиваться по этому поводу, так как практически любая поломка устранима.


 

Державне агентство України з питань кіно має намір до кінця 2015 року запустити у виробництво щонайменше 40 українських фільмів. Про це заявив голова Держкіно Пилип Ілленко у вівторок, 10 листопада.


 

 

Рекордно низькою очікується явка під час другого туру місцевих виборів. Такий прогноз зробив гендиректор Комітету виборців України Олексій Кошель.


 

Протягом останньої доби терористи продовжили обстріли наших позицій на Артемівському на Донецькому напрямках. З 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстрілювали Майорськ та Зайцеве.