Чт, 2024-04-25, 13:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення призначити виплати всім учасникам Революції гідності, які дістали важких тілесних ушкоджень, ушкоджень середньої та легкої тяжкості, повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-11-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Місія ключового кредитора України Міжнародного валютного фонду, яка працювала в Києві з 12 по 20 листопада, заявляє про поглиблення взаєморозуміння з українською владою з ключових питань економічних реформ, включаючи податкові зміни та бюджетний процес.


 

Міжнародна фінансова корпорація (МФК, або IFC) може виділити найбільшому в Україні державному енергохолдингу "Нафтогаз України" 200 млн дол. на закупівлю природного газу у великого європейського постачальника вуглеводнів, французької компанії Engie.


 

У Херсонській області відбулися сутички між правоохоронцями та активістами акції "Блокада Криму", які перешкоджають ремонту опор лінії електропередач у Крим.


 

Донецький "Олімпік" програв київському "Динамо" у першому матчі 15-го туру чемпіонату України з футболу. Незважаючи на те, що "Динамо" грало в статусі умовних гостей, команда Сергія Реброва з перших хвилин спробувала взяти м'яч під свій контроль.


 

Національний банк України 20 листопада, анонсував проведення аукціону з продажу банкам валюти на міжбанківському валютному ринку обсягом до 50 млн дол. Про це повідомили у прес-службі регулятора.


 

Бронзовый призер Олимпийских Игр 2012 года в полутяжелом весе украинец Александр Гвоздик (8-0, 6 КО) одержал свою восьмую победу на профессиональном ринге. На арене "The Cosmopolitan" в Лас-Вегасе.


 

У 2015 році Україна посіла 107 місце в рейтингу податкового навантаження на бізнес серед 189 економік. Про це свідчить спільний рейтинг Світового банку та аудиторської компанії PwC.


 

Бойовики на Донбасі з вечора п'ятниці, 20 листопада, на суботу, 21 листопада, обстріляли позиції українських військових, переважна кількість обстрілів була зосереджена на Донецькому напрямку. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбуці.


 

У Міністерстві молоді та спорту України незабаром з'явиться спеціальний підрозділ, який буде займатися виявленнями порушень антидопінгового законодавства. Про це заявив перший заступник міністра молоді та спорту Ігор Гоцул.