Пт, 2024-04-19, 06:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У перший день чемпіонату світу зі спортивного та бойового самбо, який проходить у Марокко, збірна України завоювала п`ять медалей - "золото", три "срібла" і "бронзу", повідомляє прес-служба Федерації самбо України.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-11-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Глобальна спільнота має швидко, рішуче й консолідовано відреагувати на терористичну загрозу міжнародному миру. Про це - у спільній заяві президента України Петра Порошенка та президента Республіки Словенія Борута Пахора у зв’язку із терористичними нападами в Парижі.


 

Американські контрбатарейні радари прибули в Україну. Про це йдеться у повідомленні посла США в Україні Джеффрі Пайєтта у Twitter. За його даними, два радари прибули до Львова.


 

Россия — самая большая страна на планете. Протяженность дорог — 500 000 км, около 30 шоссе. Граничит с пятью морями, побережье — 37 653 км. Протяженность ж/д составляет — 87 000 км.


 

 

Президент Петро Порошенко підписав закон, який призначає вибори в Маріуполі і Красноармійську на 29 листопада, повідомляє прес-служба президента.


 

За добу, що минула, внаслідок бойових дій 5 українських військовослужбовців загинули, 4 – отримали поранення. Про це на брифінгу 14 листопада повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Мешканці Мурманська (РФ) скаржаться на відсутність газу в своїх помешканнях: зниження тиску газу в системі сталося близько двох тижнів тому, а останні декілька днів "блакитне паливо" зникає з постійною періодичністю.


 

У дизайні м'яча компанія Adidas використовувала французькі національні кольори, а також елементи логотипу Євро-2016. М'яч отримав назву Beau Jeu, що з французької можна перекласти як "Красива гра".


 

Двох українських та двох литовських моряків, яких минулого місяця викрали пірати з вантажного судна Solarte у Нігерії, відпустили на волю.


 

На Донбасі російсько-терористичні найманці вели обстріли позицій сил Ато на всіх напрямках. Про це повідомляє прес-центр Антитерористичної операції.


 

Вечером 13 ноября во Франции были совершены самые кровавые теракты в истории страны. По последним данным, террористические атаки произошли в семи разных уголках Парижа, забрав жизни более 150 человек.