Чт, 2024-03-28, 23:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Україна та Італія обміняються досвідом у сферах боротьби з корупцією, а також проведуть спільні тренування правоохоронців. Таких домовленостей було досягнуто під час зустрічі президента України Петра Порошенка з головою Італії Серджіо Маттареллою.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-11-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міжнародне рейтингове агентство Fitch підвищило довгостроковий рейтинг дефолту емітента України в іноземній валюті з рівня "RD" до рівня "CCC". Про це йдеться у повідомленні рейтингового агентства.


 

У столиці Індонезії Джакарті триває 13-й чемпіонат світу з ушу серед дорослих, юніорів та юнаків. Змагання закінчаться 20 листопада, а нині в активі української команди вже чотири медалі, повідомили у прес-службі Мінмолодьспорту.


 

Євросоюз готовий співфінансувати реформу держслужби в Україні, але гроші лише на обіцянки не виділить. Про це заявив єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Йоганнес Ган.


 

Президент планирует пригласить Папу Римского Франциска в Украину. Об этом Глава государства сегодня заявил во время выступления перед диаспорой украинцев в Италии.


 

Керівник Служби безпеки України Василь Грицак відвідав штаб-квартиру НАТО, де провів низку зустрічей та виступив на засіданні комісії Україна-НАТО, яке було скликано у зв'язку з погіршенням ситуації в Україні.


 

Львівські митники у пункті митного пропуску "Шегині" (Львівська область) виявили у рейсовому автобусі, який прямував з Польщі в Україну, 46 контрабандних айфонів на суму понад 700 тис. грн.


 

 

Одеські правоохоронці, рятувальники та прикордонники після серії терактів в Парижі перейшли на посилений режим роботи.


 

Угоду про надання Україні позики Міжнародного банку реконструкції і розвитку з групи Світового банку (СБ) у розмірі 560 мільйонів американських доларів на фінансування проекту розвитку дорожньої галузі буде підписано 19 листопада 2015 року.


 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою - починаючи з 18.00 минулого вечора по теперішній час бойовики відкривали вогонь 30 разів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.