Чт, 2024-04-18, 21:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив антикорупційним прокурором першого заступника прокурора Криму Назара Холодницького.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-11-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Бизнесмен Игорь Коломойский подтвердил информацию о том, что в Верховной Раде представители партий "Свобода" и "Укроп" работают над созданием совместной фракции.


 

Держкомпанія "Укренерго" 29 листопада відновила лінію електропередачі 220 кВ "Каховська-Титан" і готова відновити енергопостачання анексованого Росією Криму упродовж кількох годин.


 

З 1 грудня у приміщенні Шевченківської райдержадміністрації (вул. Б.Хмельницького, 24, 2-ий поверх, актова зала) триватимуть безкоштовні бізнесові майстер-класи, навчальні семінари та тренінги. Про це інформує сайт КМДА.
 


 

У 2016 році реальний ВВП України зросте на 2,4%, інфляція становитиме 12%, а дефіцит платіжного балансу буде незначним. Про це заявила голова Нацбанку України Валерія Гонтарєва.


 

 

За 9 місяців на структури "Привату" з "Укрнафти" було перераховано 13,5 млрд гривень, притому що вся виручка компанії склала 21 млрд гривень.


 

27 листопада нардепу і лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко виповнилося 55 років. У свій ювілей політик розпустила косу й одяглася у відверту білу сукню, яка нагадує вбрання героїні фільму "П'ятий елемент" Лілу.


 

Постачання електроенергії на територію тимчасово окупованого Криму поки що відновлено не буде. Про це ввечері 29 листопада на своїй сторінці в Facebook повідомив голова НЕК "Укренерго" Всеволод Ковальчук.


 

Станом на момент закриття дільниць явка виборців у Маріуполі та Красноармійську становила 36,49% і 37,58% відповідно. Про це ввечері 29 листопада повідомила Центральна виборча комісія.


 

З 18 години і до 6-ї ранку терористи все ще вели прицільний і провокаційний вогонь на всіх напрямках, здійснивши за ніч 13 обстрілів. Про це повідомляє прес-центр АТО.