Чт, 2024-04-25, 19:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Такое неприятнейшее заболевание, как чесотка, является паразитарным заболеванием, которое обычно характеризуется сильнейшим, иногда просто невыносимым зудом кожного покрова.

Останні Медичні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-11-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Україна зайняла 34-е місце серед 70 країн у рейтингу щодо володіння англійською мовою. Про це свідчать оприлюднені міжнародною тренінговою компанією Education First дані.


 

У Львівському палаці мистецтв відкрилася виставка в рамках соціально-культурного проекту "Торкаючись, бачу. Великі українці" для людей з вадами зору, які зможуть ознайомитися з експозицією за допомогою тактильних відчуттів і аудіоозвучення.


 

На борту літака Airbus A319 чеської авіакомпанії CSA, який здійснив аварійну посадку в Амстердамі, перебували артисти гурту "Воплі Відоплясова". Про це повідомив фронтмен гурту Олег Скрипка на своїй сторінці у Facebook.


 

Україна до кінця року не планує закачувати газ у підземні сховища, а накопичених 17 млрд кубометрів палива вистачить для проходження опалювального сезону. Про це заявив голова Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.


 

У Генеральній прокуратурі України заявляють, що лідер партії "УКРОП" Геннадій Корбан зараз у Києві, з ним проводять слідчі дії у рамках нового кримінального провадження, він почувається нормально.


 

Нацбанк планує посилити вимоги до роботи фінансових компаній, які займаються обміном валют. Як повідомляється, Національний банк відмовився від своєї ідеї закрити всі небанківські пункти обміну валют, і зробив це не з власної волі.


 

Україна, накопичивши мінімальний обсяг газу для проходження опалювального періоду та гарантії безперебійного транзиту російських вуглеводнів до Євросоюзу, з 30 жовтня почала відбір газу зі своїх підземних сховищ.


 

На адресу футбольного клубу "Дніпро" (Дніпропетровськ) надійшов лист від ФК "Сент-Етьєн" (Франція) про те, що на матч Ліги Європи УЄФА квитки у фан-сектор української команди реалізовуватися не будуть.


 

 

Лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана ушпиталили, суд у Чернігові переніс розгляд справи на 8.00 ранку 3 листопада. Таке рішення оголосила суддя Ченцова.


 

Вечір і ніч в зоні проведення АТО пройшли напружено - терористи тричі відкривали провокаційний вогонь у бік українських позицій. Про це повідомляє прес-центр АТО на сторінці в Facebook.