Пт, 2024-03-29, 12:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Державна фіскальная служба вивчає платежі групи «Приват» в рамках розслідування справи стосовно Геннадія Корбана. Про це повідомив заступник голови відомства Сергій Білан.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-11-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Служба безпеки України (СБУ) підозрює мережу супермаркетів "Брусничка", що належить бізнесменові Рінату Ахметову, у привласненні коштів з державного бюджету та мінімізації податків.


 

У Дніпропетровському національному історичному музеї імені Яворницького відбулося урочисте відкриття авторської фотовиставки "АТО крізь приціл об'єктива" бійця, "кіборга" Анатолія Андрейченка.


 

Силы АТО начнут отвод минометов калибром менее 120 мм от линии соприкосновения в Донецкой области 5 ноября. Об этом сегодня, 2 ноября, сообщил спикер Администрации президента Украины по вопросам АТО Андрей Лысенко.


 

Не всіх причетних до діяльності збройного угруповання у Дніпропетровську вдалося затримати, дехто втік. Про це розповів генеральний прокурор Віктор Шокін на брифінгу у понеділок, 2 листопада.


 

В Киеве за последние годы было много построено и открыто различных магазинов детских товаров, где представлен большой ассортимент детской одежды, обуви и игрушек.


 

Кабінет міністрів України своєю постановою створив Державну аудиторську службу на базі реорганізованої Державної фінансової інспекції та зобов`язав Міністерство фінансів за два місяці надати положення про новий орган.
 


 

Збірна України піднялася на найвищу сходинку п'єдесталу пошани командного етапу Кубка світу, який відбувся 1 листопада у французькому місті Орлеан.


 

СБУ встановило, що 40 млн грн. було виведено з рахунків «Фонду оборони України» та конвертовано в готівку за допомогою фізосіб пенсійного віку (25 млн грн), а також двох фірм – ТОВ «13 калібр» (7 млн грн) і ТОВ «ЛВС інвест плюс» (8 млн грн.).


 

Ніч у зоні проведення АТО минула без порушень Мінських домовленостей. У Сватовому військові сапери продовжують пошук вибухонебезпечних предметів в середині складу РАО та знищують їх у встановлених місцях. Вже знешкоджено близько 700 боєприпасів.


 

Центральна виборча комісія перебуває в умовах безпрецедентного тиску з боку цілої низки політичних сил, які брали участь у місцевих виборах. Про це заявив глава ЦВК Михайло Охендовський.