Пт, 2024-04-19, 01:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Сотрудники Службы безопасности Украины (СБУ) задержали резидента Федеральной службы безопасности (ФСБ) Российской Федерации, который должен был вербовать украинских правоохранителей.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-11-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Захист української льотчиці Надії Савченко виклав в інтернет усі 40 томів її справи. Про це повідомляє у понеділок, 16 листопада, один із адвокатів українки Марк Фейгін у Twitter.


 

Военнослужащие Национальной гвардии осуществляют усиленную охрану особо важных объектов в Украине. Такое решение было принято МВД из-за риска террористической угрозы.


 

Брифинги будут проходить при участии начальника управления специальных расследований Главного следственного управления ГПУ Сергея Горбатюка, руководителей подразделений МВД и СБУ.


 

 

Загалом за два дні збірна України з самбо вже здобула 11 медалей - 2 золоті, 3 срібні та 6 бронзових. 


 

Оргкомітет Національної премії України імені Тараса Шевченка оголосив список претендентів, з яких обиратимуть лауреатів нагороди 2016 року. До кола кандидатів увійшов, зокрема, кінорежисер Олег Сенцов.


 

 

У мережі з'явився перший тизер повнометражного українського анімаційного мультфільму про Микиту Кожум'яку, який вийде у прокат наступного року.


 

У другому турі місцевих виборів зафіксовано менше порушень виборчого законодавства, ніж під час першого туру. Про це йдеться в заяві громадянської мережі "ОПОРА", оприлюдненій сьогодні на прес-конференції.


 

Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора і до ранку, російсько-терористичні найманці відкривали неприцільний спорадичний вогонь та вели обстріли безпосередньо позицій сил АТО на Донецькому, Луганському та Маріупольському напрямках.