Чт, 2024-04-18, 13:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

На Кубку європейських націй в Москві відбувся фінал жіночих змагань, де збірна команда України завоювала друге місце, повідомляє офіційний сайт змагань.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-11-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк закликав Верховну Раду проголосувати "безвізові закони" наступного пленарного тижня. Про це глава уряду заявив увечері 8 листопада під час свого традиційного монологу "10 хвилин з прем'єр-міністром".


 

Кандидат у мери Павлограда Євген Терехов потрапив у ДТП і був доставлений в лікарню з закритою черепно-мозковою травмою. Про це повідомила представник управління Національної поліції в Дніпропетровській області Анна Старчевська.


 

В СЦКК розцінюють провокативні дії бойовиків як цілеспрямовані кроки для дестабілізації ситуації, що можуть призвести до зриву процесу відводу озброєнь і подальшої ескалації конфлікту.


 

У випадку, якщо Брюссель не погодиться на висунуті Великобританією умови членства в Євросоюзі, глава уряду сполученого королівства підтримає її вихід з ЄС.


 

В Хорватии сегодня, 8 ноября, граждане изберут новый состав парламента. Это первые выборы в стране после вступления в Европейский союз.


 

 

Хозяин днепропетровского клуба считает, что всех своих целей с командой он уже достиг.
 


 

В Украине уже развалился старый государственный аппарат, а новых людей при нынешнем уровне обеспечения хватит еще на полгода работы. Об этом заявил глава Одесской ОГА Михаил Саакашвили.


 

Вчора увечері у зоні проведення АТО російсько-терористичні найманці продовжили ескалацію конфлікту. Про це сьогодні, 8 листопада, повідомляє прес-центр штабу АТО.