Вт, 2024-04-16, 07:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Кримське управління ФСБ Росії викликало на допит дружину лідера кримських татар Мустафи Джемілєва Сафінар. Про це вона повідомила -  "Повістку прислали з приводу опор, повалених на Херсонщині.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-11-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо удосконалення порядку зарахування судом терміну попереднього ув`язнення у строк покарання)" (№3413).


 

Вертоліт авіакомпанії "Турухан" у четвер, 26 листопада, здійснив жорстку посадку в Туруханському районі Красноярського краю. Повітряна машина впала на лівому березі річки Єнісей, неподалік міста Ігарка.


 

Верховна Рада сьогодні, 26 листопада, ухвалила три законопроекти, які спрощують реєстрацію бізнесу та нерухомості. Йдеться про законопроекти №2981, 2982, 2983. Підтримати їх під час засідання пропонував міністр юстиції Павло Петренко.


 

У Львові ввечері 25 листопада відбувся матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому донецький "Шахтар" приймав іспанський "Реал" з Мадрида і програв з рахунком 3:4.


 

Кабінет Міністрів України затвердив пакет законопроектів для підтримки громадян і підприємств, які одержали валютні кредити, розроблених Міністерством фінансів спільно з Національним банком та Незалежною асоціацією банків України.


 

Європейський банк реконструкції та розвитку оголосив про придбання 30% акцій українського дочірнього банку Raiffeisen Bank International AG - "Райффайзен Банку Аваль", йдеться в прес-релізі банку.


 

Кабінет міністрів вирішив створити 8 торговельних представництв України у ЄС з центром у Брюсселі, у США, Китаї, Єгипті, Польщі, Швейцарії та Туреччині. Про це повідомив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, відкриваючи засідання Кабміну.


 

Фестиваль коміксів відбудеться 28-29 листопада, і буде складатися з двох рівнозначних блоків: Gaming Day и Horror Night. Захід буде присвячено інтерактивним розвагам і жахам усіх видів.


 

Президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс повідомив, що клуб подасть апеляцію на рішення УЄФА, яким був покараний двома домашніми матчами без глядачів в Лізі чемпіонів.